Kas on kellegil müüa kooritud kase(männi)palki? Vaja oleks diameetriga 120-150mm. pikkusega 4000-4200mm. kokku 40tk. Oleks tore kui palgid asuksid Tallinna ligidal.
Hea , kui samal kodanikul oleks servamatta lauda ka pakkuda ca 120 jm.
Tean, et pole veel piisavalt postitusi aga ma parema meelega annaks papi mõnele siinsele tegelasele, kui suvalisele mehele metsast......
Vaja natuke puitmaterjali
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- Sillaehitaja
- Off Roader Wannabe
Vaja natuke puitmaterjali
8 silindrit on vähemalt 4 korda parem kui 4.....
Võistelnud alates 2002 a.
gsm. (+372) 56 916 914
gsm. (+372) 56 916 914
Kooritud palki pole pakkuda,mändi pole üldse,kaske veidi on,kuid okslik ja kõver,seega läheb kütteks.Küll on pakkuda saematerjali.
Just lasen endale kuuluva mobiilse lintsaekaatriga oma palke läbi.
Palgid on mul 4 meetrised,kui ka 3 meetriseid nii kuuske,haaba,kui hall-leppa,lisaks on mul kuivamas kuuse ja kase saematerjali,ning ka tamme.
Juhul kui leiad omale majaehituse palgid,siis võid tellida mind neid (poom)kanti saagima,lafettpalgiks.
Mul on sarnane mobiilne lintsaekaater milliseid eestis on kokku 4tk(neist täishüdraulilisi peale minu oma veel üks).
http://www.youtube.com/watch?v=xyQ-X3bZ ... re=related
Just lasen endale kuuluva mobiilse lintsaekaatriga oma palke läbi.
Palgid on mul 4 meetrised,kui ka 3 meetriseid nii kuuske,haaba,kui hall-leppa,lisaks on mul kuivamas kuuse ja kase saematerjali,ning ka tamme.
Juhul kui leiad omale majaehituse palgid,siis võid tellida mind neid (poom)kanti saagima,lafettpalgiks.
Mul on sarnane mobiilne lintsaekaater milliseid eestis on kokku 4tk(neist täishüdraulilisi peale minu oma veel üks).
http://www.youtube.com/watch?v=xyQ-X3bZ ... re=related
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
- Sillaehitaja
- Off Roader Wannabe
Koguseks pakkusingi 40 tk.eeldusel, et pool sellest läheb kütteks, ehk materjal on kõver või okslik. Realne vajadus siis 20 palki + paar peenemat diagonaalideks.
Mis mõõdus sul saetud palk on? Nelikant materjalist näiteks 100x100 sobiks ka.
Mis mõõdus sul saetud palk on? Nelikant materjalist näiteks 100x100 sobiks ka.
8 silindrit on vähemalt 4 korda parem kui 4.....
gsm. (+372) 56 916 914
gsm. (+372) 56 916 914