Jeep cherokee 4.0 94 a. mootoriprobleem ?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep cherokee 4.0 94 a. mootoriprobleem ?
Tere
Autoks siis 94 a. jeep cherokee 4 liitrise mootoriga. Auto seisis 2 kuud, kuna ma ei viibinud Eestis ja ei saanud sõita. Nüüd uuesti käivitades kõik töötas korralikult. Siis tegin autole õlivahetuse, panin sisse korraliku õli. Päeva-paari pärast tekkis auto mootorisse imelik hääl,nagu metalne kolks.
Kuna olen auto koha pealt võhik,siis äkki keegi kaasfoorumlastest oskab nõu anda,mis see olla võib?
Autoks siis 94 a. jeep cherokee 4 liitrise mootoriga. Auto seisis 2 kuud, kuna ma ei viibinud Eestis ja ei saanud sõita. Nüüd uuesti käivitades kõik töötas korralikult. Siis tegin autole õlivahetuse, panin sisse korraliku õli. Päeva-paari pärast tekkis auto mootorisse imelik hääl,nagu metalne kolks.
Kuna olen auto koha pealt võhik,siis äkki keegi kaasfoorumlastest oskab nõu anda,mis see olla võib?
Re: Jeep cherokee 4.0 94 a. mootoriprobleem ?
Kas see korralik õli on täissünt ja enne oli mingi mineraalne tökat? No siis võis see täissünt hakata mootorist kõntsa lahti pesema ja õlikanaleid ummistama. See ei pruugi nii olla ,aga see on üks variantidest.johnmees kirjutas:Tere
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Ma saan nüüd jubedalt peksa siit, aga minuarust on täissünt Chero 4.0 mootorisse ilmne liialdus... 10w40 poolsünt toimib täiesti rahuldavalt, ka külmadega.
Samas, õli viga ta vaevalt et on, võib-olla võiks filtri kahtlustava pilguga üle vaadata, kui ikka vahetasid üldse. Nende puhul ka teatud tootjate kohta erinevaid jutte liikvel, ise pole sellise otsa veel sattunud, aga ei välistaks ka samas
Üldiselt, neti kaudu mootorit ei remondi eriti. Targem kuhugi töökotta viia, vähemalt saad teada, mis viga.
Samas, õli viga ta vaevalt et on, võib-olla võiks filtri kahtlustava pilguga üle vaadata, kui ikka vahetasid üldse. Nende puhul ka teatud tootjate kohta erinevaid jutte liikvel, ise pole sellise otsa veel sattunud, aga ei välistaks ka samas

Üldiselt, neti kaudu mootorit ei remondi eriti. Targem kuhugi töökotta viia, vähemalt saad teada, mis viga.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Poolsünt peab olema jah.
Keera õlirõhu anduri asemele manomeeter külge ja vaata mis näitab.
Siis saab edasi oletada
Keera õlirõhu anduri asemele manomeeter külge ja vaata mis näitab.
Siis saab edasi oletada

Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
yanekk kirjutas:Võimalus et kogu jama saab alguse väsinud õlipumbast ja vigasest õlifiltrist.
Endal kunagi selline viga olnud,põhisüüdlaseks oli siis praak õlifilter.
Olen näinud kah mitut cherot millel vale filter otsa keeratud ja kolin saales.
See, et õlifiltrid väljast sarnased on ei tähenda, et võid suvalise sinna otsa keerata

Aga reeglina peale õli vahetust olen kuulnud paljudel masinatel tõukuri klõbinat, ilmselt sellest et kulunud ja uus õli tegi lihtsalt oma tööd.
Võta alt kaan maha ja piilu saale vahele, kui on kollane siis asi selge.
muuseas nukkvõlli saale saab tal ennem otsa.
Ja kui hakkama ei saa too Heinaküüni
Erko.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Tere mul on sama jama, peale õlivahetust on õlisurve kuidagi jube kõrge, ja hakkas kylmalt veits õli välja ajama selle õliadapteri vahelt... et siis ehk piisab õlifiltri vahetusest? ostsin us partsist muidu selle... ise kahtustasin ketti.
Aega läheb aga asja saab...
Donald
58290905
Donald
58290905
Ja milline see õige filter olema peab....?
Küsimus suurele ringile, kas õlirõhu andur mõõdab enne või peale filtrit rõhku?
Aega läheb aga asja saab...
Donald
58290905
Donald
58290905