Kellega kohtusin ?
Moderaator: Moderators
-
- Mudder
Kellega kohtusin ?
Kellega siis täna 03.03. Järve selveri juures "joone peale" sattusin? Tundus üks muhe, karvase näoga sell olema ja aparaat oli veel muhedam - siiruviiruliseks disainitud... Huvitakski, mis värv passis on ja kas on siit portaali inemine?
Mina olin väga rohelise "trooperiga"
Mina olin väga rohelise "trooperiga"
-
- Mudder
Seletan siis lähemalt.
Autoks oli, arvatavalt '80-test pärit lühike patrull. Värvideks oli kasutatud kõiki vikerkaarevärve väikeste laikudena ja siis sinna peale musta peene joonega u 10-15 cm raadiusega "sibularõngad" tehtud. Ei saanudki aru, kas oli värvitud, või üle kleebitud.
Pole sellist elukat Eestimaa teedel varem kohanud - see oleks v ä g a silma torganud. Mingi suurem lelu oli ka veel katuseraami küljes.
Kuna seisime foori taga kõrvuti, siis numbrit ei näinud, pärast jäi ta minust maha...
Ehk polegi meilt, vaid kusagilt naabermaalt pärit...?
Autoks oli, arvatavalt '80-test pärit lühike patrull. Värvideks oli kasutatud kõiki vikerkaarevärve väikeste laikudena ja siis sinna peale musta peene joonega u 10-15 cm raadiusega "sibularõngad" tehtud. Ei saanudki aru, kas oli värvitud, või üle kleebitud.
Pole sellist elukat Eestimaa teedel varem kohanud - see oleks v ä g a silma torganud. Mingi suurem lelu oli ka veel katuseraami küljes.
Kuna seisime foori taga kõrvuti, siis numbrit ei näinud, pärast jäi ta minust maha...
Ehk polegi meilt, vaid kusagilt naabermaalt pärit...?
Omasooiharatele peaks mingid oma foorumid ka teoreetiliselt olema ju, kus vastavat tutvust saab sobitada...
http://www.youtube.com/watch?v=gLlUXlE5ULc
http://www.youtube.com/watch?v=gLlUXlE5ULc
-
- Mudder
Kui juba siin autode ja meeste identifitseerimiseks läks siis huvitav oleks teada kes ja mis põhjusel sellised peletised valmis meisterdas:

Kõige pikemad vedrukiiged mida ma elus näinud olen
. Pildid tehtud Loo kandis.
Urmas

Kõige pikemad vedrukiiged mida ma elus näinud olen

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
Mina tegin,sest igav oli .Välimus on küll kole ,aga sõidavad päris hästi.Myrgel kirjutas:Kui juba siin autode ja meeste identifitseerimiseks läks siis huvitav oleks teada kes ja mis põhjusel sellised peletised valmis meisterdas:
Lund saab ka lükata ning kui üks kinni jääb,siis teisega välja tõmmata.
kui MASU üle läheb,siis on plaanis üks viisaka välimusega koll ka valmis
teha.Seniks sõidan koledatega ja olen rahul

-
- Mudder
"värvkate" just seesugune jah! Ainult mina nägin teda a i n u l t korraks külje pealt... See siis Soome registris?
Mind hakkas huvitama, et kuidas on see värvilahendus tehn.passis vormistatud ja millise tehnoloogiaga on see üldse tehtud?
NB! Suurendasin pilti enda arvutis ja vaatasin hoolega - mänguasi on ka täitsa sama seal katusel. See peab sama riistapuu olema!
Mind hakkas huvitama, et kuidas on see värvilahendus tehn.passis vormistatud ja millise tehnoloogiaga on see üldse tehtud?
NB! Suurendasin pilti enda arvutis ja vaatasin hoolega - mänguasi on ka täitsa sama seal katusel. See peab sama riistapuu olema!