Küsimus õlisurve ja külmad+sidur
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Küsimus õlisurve ja külmad+sidur
Autoks mitsu pajero 99 2,8TD
nimelt kui olid suured külmad.jätsin auto seisma ning käisku sisse ei jätnud.
nii kui käima panen ikka vajutad siduri alla.aga kui hakakd lahtumata siis ei lahutanud lõplikult.sai suts tagurpidi jne liigutud uuesti lastud tühikäigul ja N peal tiksuda.ikak võttis järgi.käigukastiks siis manuaal. kas midagi kulunud või miks selline anomaalia?
teiseks õlisurve
õli sees piisavalt(pool normi) sai kinni jäädud ja õlisurve lamp hakkas põlema.kuna tean et ühest kohast veidi tilgub läbi.ajasin armatuuri lambid segi ning lisasin õli(täisnormini) tuluke kustus.
sai veidi tuttavaga räägitud.ütles,et üks variant kui õlisurve tuli põlema hakkab selles et õli läks soojaks või viga õlipumbas.
kui läks soojaks siis ei tööta õlijahutus. või kui hull viga see olla saab?
nimelt kui olid suured külmad.jätsin auto seisma ning käisku sisse ei jätnud.
nii kui käima panen ikka vajutad siduri alla.aga kui hakakd lahtumata siis ei lahutanud lõplikult.sai suts tagurpidi jne liigutud uuesti lastud tühikäigul ja N peal tiksuda.ikak võttis järgi.käigukastiks siis manuaal. kas midagi kulunud või miks selline anomaalia?
teiseks õlisurve
õli sees piisavalt(pool normi) sai kinni jäädud ja õlisurve lamp hakkas põlema.kuna tean et ühest kohast veidi tilgub läbi.ajasin armatuuri lambid segi ning lisasin õli(täisnormini) tuluke kustus.
sai veidi tuttavaga räägitud.ütles,et üks variant kui õlisurve tuli põlema hakkab selles et õli läks soojaks või viga õlipumbas.
kui läks soojaks siis ei tööta õlijahutus. või kui hull viga see olla saab?
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Mul on siduriga olnud sellist jama kahel talvel - mõlemad siis keskmisest külmemad talved
Vahetatud on saanu mansettisi ja õli jne-jne - kasutegur ikka suht ajutine nii nädal-paar (viimati sel talvel oli õli miski kaks nädalat peale vahetamist täiega tatt sees)
Nüüdseks olen veendunud, et see piduriõli mida meil müüakse on lihtsalt pask ja ei kannata külma - järgmisel korral ma ei kavatse enam miskit remontida üritada - kui on jama siis õli välja ja pealt uus soe õli sisse ja eeldatavasti olemas
Vahetatud on saanu mansettisi ja õli jne-jne - kasutegur ikka suht ajutine nii nädal-paar (viimati sel talvel oli õli miski kaks nädalat peale vahetamist täiega tatt sees)
Nüüdseks olen veendunud, et see piduriõli mida meil müüakse on lihtsalt pask ja ei kannata külma - järgmisel korral ma ei kavatse enam miskit remontida üritada - kui on jama siis õli välja ja pealt uus soe õli sisse ja eeldatavasti olemas
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
õlirõhu andur sai vahetatud.kuna vana hakkas klemmi vahelt välja ajama.jaan mmc kirjutas:Ma soovitaks vahetada või kontrollida siduri vedelikku ja õlirõhu andurit.
eks uurib seda siduri vedelikku.
lisaks tean et sidurisurvelaager teeb häält.see ei või mingit rolli mängida.või siis regullida sidurit?
üks vahe lõi õlirõhu anduri vahelt õli välja.selle kohta tegin teema ja oli ühel kasutajal sama viga,kus klammi juurest hakkas läbi ajama. nii et sellega ok
kuni sai lumes kinni jäädud siis oli seal müttamist ja tuuritamist küllaga.ja hakkas õlisurve andur põlema .vaatasin taseme üle(ajasin õlirõhu ja õlikogust näitava anduri pildid segamini) .valasin õli sisse normi täis ja tuli kustus.Põles siis suts aega (õli oli kaasas) .valasin sisi normi täis ja kustus ära.samal päeval jäin veel mitu korda kinni ja õlirõhu tuli ei süttinud.
siduriga selline kööga.et kui ostetud sai.Siis see juba tegi veidi häält.mõtleisn kas see võib külmaga sidurit mitte hästi lahutada.või annab sidurit reguleerida ,et külmaga kinni ei võtaks kettaid ja kaasa ei vuhistaks. mitte küll palju kuid ei taha külmas autos passida ja sidurit all hoida.,
kuna ise väga tõbine pole raatsinud õue minema ja uurima seda siduri vedelikku.kas seda piisavalt.vajab vahetust või midagi veel
kuni sai lumes kinni jäädud siis oli seal müttamist ja tuuritamist küllaga.ja hakkas õlisurve andur põlema .vaatasin taseme üle(ajasin õlirõhu ja õlikogust näitava anduri pildid segamini) .valasin õli sisse normi täis ja tuli kustus.Põles siis suts aega (õli oli kaasas) .valasin sisi normi täis ja kustus ära.samal päeval jäin veel mitu korda kinni ja õlirõhu tuli ei süttinud.
siduriga selline kööga.et kui ostetud sai.Siis see juba tegi veidi häält.mõtleisn kas see võib külmaga sidurit mitte hästi lahutada.või annab sidurit reguleerida ,et külmaga kinni ei võtaks kettaid ja kaasa ei vuhistaks. mitte küll palju kuid ei taha külmas autos passida ja sidurit all hoida.,
kuna ise väga tõbine pole raatsinud õue minema ja uurima seda siduri vedelikku.kas seda piisavalt.vajab vahetust või midagi veel
sellest jutus nüüd küll aru ei saanuddjkiller kirjutas: kuni sai lumes kinni jäädud siis oli seal müttamist ja tuuritamist küllaga.ja hakkas õlisurve andur põlema .vaatasin taseme üle(ajasin õlirõhu ja õlikogust näitava anduri pildid segamini) .valasin õli sisse normi täis ja tuli kustus.Põles siis suts aega (õli oli kaasas) .valasin sisi normi täis ja kustus ära.samal päeval jäin veel mitu korda kinni ja õlirõhu tuli ei süttinud.
punane tuli armatuuril ehk siis õlirõhu märguande tuluke.mis hakkas vist tööle siis kui õli kippus soojaks minema.ehk puudus vastav rõhk
ma ei ütle et survelaager hullupööra undaks.kuid kui auyto tühikäigul just külmast peast( ka suvel) undab kui lahuyada sidur siis kaob heli.käigud lähevad samas ok sisse ja kuid kriginaid raginaid ple kuulda olnud
ma ei ütle et survelaager hullupööra undaks.kuid kui auyto tühikäigul just külmast peast( ka suvel) undab kui lahuyada sidur siis kaob heli.käigud lähevad samas ok sisse ja kuid kriginaid raginaid ple kuulda olnud
Kui lahutada sidur ja kaob heli siis on kulunud käimakasti esimese võlli laager.Survelaagriga pole siin mingit pistmist.djkiller kirjutas:punane tuli armatuuril ehk siis õlirõhu märguande tuluke.mis hakkas vist tööle siis kui õli kippus soojaks minema.ehk puudus vastav rõhk
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
on see siis halvem või parem variant kui survelaager?ibra kirjutas:Kui lahutada sidur ja kaob heli siis on kulunud käimakasti esimese võlli laager.Survelaagriga pole siin mingit pistmist.djkiller kirjutas:punane tuli armatuuril ehk siis õlirõhu märguande tuluke.mis hakkas vist tööle siis kui õli kippus soojaks minema.ehk puudus vastav rõhk
eks kevadel vast peab jah selle kastikese alt kiskuma.hetkel muu vahendiga liikuda ei saagi
See on natuke halvem variant aga kast on vaja mõlemal juhul maha võtta.djkiller kirjutas:on see siis halvem või parem variant kui survelaager?ibra kirjutas:Kui lahutada sidur ja kaob heli siis on kulunud käimakasti esimese võlli laager.Survelaagriga pole siin mingit pistmist.djkiller kirjutas:punane tuli armatuuril ehk siis õlirõhu märguande tuluke.mis hakkas vist tööle siis kui õli kippus soojaks minema.ehk puudus vastav rõhk
eks kevadel vast peab jah selle kastikese alt kiskuma.hetkel muu vahendiga liikuda ei saagi
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
Aga vot vabalt võib survelaager häälitseda ja sidurit lahutades mitte häälitsedaibra kirjutas:Kui lahutada sidur ja kaob heli siis on kulunud käimakasti esimese võlli laager.Survelaagriga pole siin mingit pistmist.djkiller kirjutas:ma ei ütle et survelaager hullupööra undaks.kuid kui auyto tühikäigul just külmast peast( ka suvel) undab kui lahuyada sidur siis kaob heli.käigud lähevad samas ok sisse ja kuid kriginaid raginaid ple kuulda olnud
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- MahviaDeTyrk
- Kontakt: