Moderaatorid: Stupiduser, Moderators
Mul Sj413 samad rehvid ja siiani pole mingit probleemi olnud.Kondimurdja kirjutas:Kas te sõitsite täitsa stock autoga ja 31 rehv all?
Ja miks lõpuks hakkas minema püsikaid? Kas läksite liiga julgeks?![]()
Endal on mul 235/75 R15 Insa turbo dakar.
Kas sul mõnda pilti on püsikast millele on võru ümbes pressitud?tarmo kirjutas: Püsikad tuleks ka tugevdada - metallvõru ümber pressida, ei laiali ei läheks.
Mul Sj413 samad rehvid ja siiani pole mingit probleemi olnud.raimz kirjutas:Kondimurdja kirjutas:Kas te sõitsite täitsa stock autoga ja 31 rehv all?
Ja miks lõpuks hakkas minema püsikaid? Kas läksite liiga julgeks?![]()
Endal on mul 235/75 R15 Insa turbo dakar.
Päris stock ei olnud - vedrud olid silla peale toodud. Aga muid muudatusi ei olnud küll.Kondimurdja kirjutas:Kas te sõitsite täitsa stock autoga ja 31 rehv all?
Ja miks lõpuks hakkas minema püsikaid? Kas läksite liiga julgeks?
Nüüd siis tean ja võin rahuliku südamega tuld andatarmo kirjutas:235/75 R15 on umbes 29". Sellega ilmselt võib üsna muretult paugutada jah.
Ei usu et suuremat kannatab, enda omaele surusin ka 31 tolli saharad alla-sinna rohkemat küll ei mahuta kuidagi. Aga eks see protirehvi mõõt on vähe suurem ka.raimz kirjutas:Sj413 peaks kannatama siis rohkem kui 31" rehvi.tarmo kirjutas:Ei tasu võrrelda jah - 413 sillad ja ka poolteljed ja püsikad on mõnevõrra jämedamad tõesti.
Kui suured rehvid oleks mõistlik alla panna sj413-le?