Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Plaanin pühapäeval natukene oma cherot külmetada, kuna mul vintsi pole, siis oleks hea kui keegi veel liituks. Kui huvilisi siis andke endast märku ja korraldame korraliku lumise safari.
Karli
Viimati muutis karli, K Veebr 03, 2010 9:36 pm, muudetud 1 kord kokku.
Täitsa lahe mõte sul Karli. Mul jäi suzuke Saares täitsa korda ka. Vaja aint keegi kõrvale saada kui Boob laiskusest äkki ei viitsi
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
käisin asja kaemas- lund on palju ning cheroga ei ole seal midagi teha, sain 20 min kaevata, enne kui liikuma sain. Loodetavasti saan samurai põhapäevaks liikuma.
Aga minust tulijat vist ei ole, kuna nädalavahetus sai enne selle teema tegemist ühe juubeliga ära sisustatud ning vaevalt ma pühapäeval väga sirge näoga olen.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.