Nüüd siis peale hommikust 33 kraadist külmakest hakkas pärast mõnekümne kilomeetrist sõitu D-Maxi laelambi lülitist rõõmsalt vett tilkuma.
Huvitav veesüsteem, tea kas kellelgi veel sellist on?
Kopp ees kirjutas:Mul jälle D4D Hilux liigub ainult siis,kui paagis on vähemalt 20 l kütust
Kuidas see veevärgiga seotud on?
P.S võin tuua võrdluseks BMW, millel oli saba andnud etteande pump ja kui kütust oli alla veerand paaki auto jäi seisma.
pets9555 kirjutas:... vesi tuli katuse alla ja lambi juurde antenni juurest, oli sealt tihend läbi.
Pets
33 külmakraadiga õues seisnud massinal vaevalt vesi sai sisse sadada, lund ka katusel polnd, seda enam et vanust tal vaid pool aastat, ei usu et see tihend nii ruttu otsa annab.
daloc kirjutas:Kõige tõenäolisem,et katuseplekk härma lõhe nagu igiliikur välja pakub...
isegi pean seda kõikse tõenäolisemaks, kuid sihuke nähtus ju igas masinas ei esine, järelikult midagi mäda.
Andsin muidugist ka esinduse garantiipealikule mure edasi, et massin mäda...
Loodan,et ei olegi seotud.Lihtsalt vaatasin,et ajaviite teemasse sobib teiste anomaaliate kõrvale.Ja soojema ilmaga võib paagi vabalt tilgatumaks sõita.Peace.
Son kirjutas:Mul Scorpiol vahest sama värk. Ma süüdistan selles katuseluugi tihendit.
Siin soovitan mingi traadiga läbi lükata voolikud mis luugi tihenditest läbi tuleva vee auto alla peaksid juhtima. Asuvad vist luugi esimestes nurkades.