Käisin siis õhtul 21.30 oma kodulinnas poes ja tuli plaan, et lähen ostan küttelisandit kaa tanklast, kuna mu pajero näeb välja nagu hullem päti auto ja mina helkurjopes nagu rappija jack ning naine kõrvalistmel veelhullem rets siis sisse minnd ei lastud, ja teenindus toimus luugist, küsisin,et kas diisli lisandit kaa on? ütles, et on valikut, kuna müüja on mind korduvalt teenindanud, nii siin kui seal poes, nii päeval kui öösel siis küsisin, et lased äkki sisse tutvukin valikuga ja äkki ostaksin veel midagi, vastus konkreetne EIII. Sain siis sobiva cleen-flo lisandi sõrme ja ulatasin luugist kaardi, et maksta, vastuseks sain, et KUI TAHAD OSTA ÜTLE PIN KOOD, MUIDU EI SAA.

Ma ei osanud midagi öelda ütlesin, et apsurd ju, selline asi, et pean oma koodi ütlema teile. Kuna oli jube kiire siis pudistasin koodi ja sain oma pudeli kätte, kuigi oleksin hirmsasti tahtnud vaielda ja vinguda sellise süsteemi üle.
Selline teenindus soodustab olukorda, et ärimees kahesajase länderiga ootab nänni luugi august ning sooritab uutmoodi kaardi makset mis peaks jube turvaline ja lihtne olema, järjekorras tagapool ootavad tüübid kes juhuslikult kõrvad kikkis pinni kuulevad ja äri varsti rajalt maha võtavad ning kaameravaba automaati kaarti lähevad tühjendama.
Kas mujal on kaa keegi sellise olukorraga kokku on puutunud??
Või on see ainujuhtum ja ainuke koht.