Kui tahad osta, ütle pin!!!

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Allar
Rock Crawler

Kui tahad osta, ütle pin!!!

Postitus Postitas Allar »

Käisin siis õhtul 21.30 oma kodulinnas poes ja tuli plaan, et lähen ostan küttelisandit kaa tanklast, kuna mu pajero näeb välja nagu hullem päti auto ja mina helkurjopes nagu rappija jack ning naine kõrvalistmel veelhullem rets siis sisse minnd ei lastud, ja teenindus toimus luugist, küsisin,et kas diisli lisandit kaa on? ütles, et on valikut, kuna müüja on mind korduvalt teenindanud, nii siin kui seal poes, nii päeval kui öösel siis küsisin, et lased äkki sisse tutvukin valikuga ja äkki ostaksin veel midagi, vastus konkreetne EIII. Sain siis sobiva cleen-flo lisandi sõrme ja ulatasin luugist kaardi, et maksta, vastuseks sain, et KUI TAHAD OSTA ÜTLE PIN KOOD, MUIDU EI SAA. :roll: Ma ei osanud midagi öelda ütlesin, et apsurd ju, selline asi, et pean oma koodi ütlema teile. Kuna oli jube kiire siis pudistasin koodi ja sain oma pudeli kätte, kuigi oleksin hirmsasti tahtnud vaielda ja vinguda sellise süsteemi üle.

Selline teenindus soodustab olukorda, et ärimees kahesajase länderiga ootab nänni luugi august ning sooritab uutmoodi kaardi makset mis peaks jube turvaline ja lihtne olema, järjekorras tagapool ootavad tüübid kes juhuslikult kõrvad kikkis pinni kuulevad ja äri varsti rajalt maha võtavad ning kaameravaba automaati kaarti lähevad tühjendama.

Kas mujal on kaa keegi sellise olukorraga kokku on puutunud??
Või on see ainujuhtum ja ainuke koht.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
mrt
Fitting 38"

Postitus Postitas mrt »

Mõni Olerex seal ?
Mida vingem maastur seda kaugemale tuleb järgi minna.
[Pilt Kull või kiri[/size]] [Pilt kaubaotsing[/size]] [Pilt4x4]
Allar
Rock Crawler

mrt kirjutas:Mõni Olerex seal ?
Ei olnud olerex
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
mrt
Fitting 38"

Postitus Postitas mrt »

igas automaadis saab PIN koodi uuesti ära muuta, mida oleks mõistlik ka kohe peale sellist insidenti teha. kopeerimiseks ei pea seda suletud uste taga tegema ja kopeeritakse siis seda magnetribal olevat infot. Mõistlik oleks ka tankla juhatusega yhendust võtta ja hoiatada neid, et nad selle jama kiiremas korras ära lõpetaks.
Mida vingem maastur seda kaugemale tuleb järgi minna.
[Pilt Kull või kiri[/size]] [Pilt kaubaotsing[/size]] [Pilt4x4]
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Re: Kui tahad osta, ütle pin!!!

Postitus Postitas vtl »

allar kirjutas:...ulatasin luugist kaardi, et maksta, vastuseks sain, et KUI TAHAD OSTA ÜTLE PIN KOOD, MUIDU EI SAA. :roll: Ma ei osanud midagi öelda ütlesin, et apsurd ju, selline asi, et pean oma koodi ütlema teile. Kuna oli jube kiire siis pudistasin koodi ja sain oma pudeli kätte, kuigi oleksin hirmsasti tahtnud vaielda ja vinguda sellise süsteemi üle...
KOHESELT tuleks teada anda nii tankla omanikule JA pangale sellisest käitumisest. Pangale sellepärast, et viimane peaks sellise kaupmehega kaardimakseterminali lepingu lõpetama.

Vähe sellest, et kaupmees rikkus rämedalt reegleid, rikkusid ka Sina ilmselt pangaga sõlmitud lepingut:

Nt. SEB-i deebetkaardi tingimustes on punkt 3.1.1., mis kohustub "hoidma kaarti hoolikalt, PIN-koodi meelde jätma, vahetama aeg-ajalt PIN-koodi, välistama kaardi ja/või PIN- koodi sattumise kolmandate isikute valdusesse ja mitte jäädvustama PIN-koodi ühelegi andmekandjale, sealhulgas kaardile või muule esemele, mida kantakse koos kaardiga;"

Swed-is oli asi leebemalt sõnastatud, aga mõte jäi samaks.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Miski hetk olin samas olukorras, et Pärnumaal Saugas Lukoili tanklas öösel pool kaks läbi luugi müük ja tuppa ei lastud ja nõuti koodi. Oli vaja diiselkütust kiiresti, sest üks autojuht oli suutnud Halinga kandis kütuse ära kulutada ja istus veoautoga teeservas pikemat aega juba. Et oli väga kiire ja ei olnud aega vaielda väga pikalt, siis alistusin ja ütlesin oma kütusekaarti pini, ise muidugi õendasin ka ja selgus et tädil ei ulatu aparaatide juhtmed luugini ja tuppa ka ei taha lasta. Järgmine päev sai kliendihaldur läbi telefoni mu käest pragada ja selgus et väidetavalt töötajatädi omavoli, ta oleks pidanud kaardimaksete puhul ikkagi tuppa lubama, väidetavalt olukorda muudeti.
Kasutaja avatar
runn
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas runn »

Sellist PIN koodi küsimist kohtasin juba eelmine aasta Leedus. Neiu ise kaugel leti taga ja siis kisa kõva häälega aknasse venekeeles. :roll:
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

Põhimõtteliselt on see PIN-i küsimine sama, kui kassapidaja nõuaks, et hei, anna kogu oma rahakott minu kätte, ma ise otsin sealt vajaliku raha välja.
Allar
Rock Crawler

Kaarti plokeerisin hommikul ära :wink: Homme helistan tankla juhatusse ja kirun nii, et maa must, et ei saa nüüd 5m keeru kaablit ja kahte pistikut muretstud ja kaardimasinat luugini tuua, veel nõuan 30eeki kaardi vahetus, pluss linnasõidu raha tankla juhatuselt välja. . Täna oli nii kiire, et ei saanud asjale pihta. Pangas oldi üli üllatunud, et selline asi ültse juhtus.ja sooviti kangesti teada kus selllist väärat kaardimakset sooritati.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
kopakutt
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas kopakutt »

vtl kirjutas:Põhimõtteliselt on see PIN-i küsimine sama, kui kassapidaja nõuaks, et hei, anna kogu oma rahakott minu kätte, ma ise otsin sealt vajaliku raha välja.
Mitte vajaliku raha vaid meelepärase koguse raha :D
fassi
Mudder

Postitus Postitas fassi »

Sa võiksid ikka selle tankla ka nimetada kus selline asi toimus.Isiklikult boikotiksin sellist kohta-lihtsalt ei lähe kui surmaohtu pole.Kunagi enne öist alkokeeldu tahtsin nurme tanklas kütet ja õlut osta aga kui tädi küsis koodi ja sisselaskmast keeldus marssisin minema millepeale tädi arvas,et oota lasen su sisse aga mulle aitas.Kütet sain ka pärnust osta.
lr 60 juubeli männiku 3 koha kaardilugeja
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

Minuarust on selles stooris idiotcorneri ainest. Läksin poodi andsin müüjale oma pin-koodi ja nüüd jutustan, et mul juhtus selline totakas asi üks päev?!?! :shock: :shock: :shock: :roll:
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Allar
Rock Crawler

007 kirjutas:Minuarust on selles stooris idiotcorneri ainest. Läksin poodi andsin müüjale oma pin-koodi ja nüüd jutustan, et mul juhtus selline totakas asi üks päev?!?! :shock: :shock: :shock: :roll:

Mõtle mida tahad!
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Allar
Rock Crawler

fassi kirjutas:Sa võiksid ikka selle tankla ka nimetada kus selline asi toimus.Isiklikult boikotiksin sellist kohta-lihtsalt ei lähe kui surmaohtu pole.Kunagi enne öist alkokeeldu tahtsin nurme tanklas kütet ja õlut osta aga kui tädi küsis koodi ja sisselaskmast keeldus marssisin minema millepeale tädi arvas,et oota lasen su sisse aga mulle aitas.Kütet sain ka pärnust osta.
EKSAR TRANSOIL on selle kohakese nimi.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Minul oli näiteks firma kütusekaart, annad kaarti, masin autoriseerib, küte hakkab aga voolama ja pärast tankimist tahetakse pini maksmiseks. Ei kandnud tol hetkel tuhandeid sulas kaasas ja pangakaarti makse oleks tähendanud ka tädile pini ütlemist. Maksmisest keeldumine oleks tähendanud politse kutsumist, teemal et klient jonnib ja ei maksa, ja oleks kindlasti tükk aega klaarimist olnud loodetavasti minu võiduga, aga mul muudki huvitavamat teha kui tühja võidelda.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”