Exploreri turvasüsteemist

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Tonu250
Rookie

Exploreri turvasüsteemist

Postitus Postitas Tonu250 »

Mina kui värske Exploreri omanik, kohe hädas tema tehase immobilaiseriga. Seda on väga keerukas selgitada, aga enne auto käivitamist see enam maha ei tule. Nähtavasti on minu turvaseade seotud starterivooluga, sest süüdet keerates jääb põlema ainult aku tuli. Aku ise on päris uus, selles nagu probleem olla ei tohiks.
Või on süsteem nõnda tundlik meie jaheda ilma suhtes? Pealegi on auto 3 kuud seisnud.
Transpordiks heameelega mõne asjatundjast elektrooniku kohapeale vaatama.
Soovitage palun kedagi!
Tahaks ju autoga juba sõita ja teda jääst ülesse sulatada.

Tõnu
Vaatamata kõigele 4x4 sõber
Kasutaja avatar
miku89
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas miku89 »

Võta aku klemm maha mõneks ajaks.Ma arvan et ta sull automaat kastiga,liiguta käigukangi äkki jama see andur,mis vaatab kas on parkingu peal.Mul oli Cherokeel vähemalt selline jama et P peal starterit järgi ei võtnud,vaid pidin panema N peale.
MIKU
Noor pealekasv,mida peaks rohkem olema.
Tonu250
Rookie

Postitus Postitas Tonu250 »

Tänud Miku sulle kaasa mõtlemast. Aku klemm oli vähemalt oma 10 minutit pealt ära. Nikerdasin nii P ja N vahel. Aga ei midagi. Palun veel mõtteid! Mul on tunne, et probleem on ülimalt lihtne ja mina ei suuda lihtsalt sellele pihta saada...
Vaatamata kõigele 4x4 sõber
kermo
Fitting 38"

Postitus Postitas kermo »

Aga proovi nii et süüde sisse ja anna otse starterile voolu,kui käivitub siis starteriahelas kala sees,kui mitte(ketrab lihtsalt mootorit ringi)on immo süüdi.
Kermo
53786526
Kasutaja avatar
-Markz-
Rookie

Postitus Postitas -Markz- »

minul ka exploreri immoga probleeme :D ei võta ka starterit järgi aga sellele probleemile avastasin suhtselt imeliku lahenduse igakord kui jupsib võtan roolialt tolle plastikkarbi lahti ja liigutan immo juhtmeid ja hakkab asi tööle.
Vasta

Mine “Ford”