Bensiin jõuab ilusti karbussi, olen puhastanud kõik korralikult ära, kontrollinud üle ja korralikult kokku pannud. Käima auto ei jää. Proovisin ka sedamoodi, et panin otse ülevalt 20 ml bensu sisse kollektorisse. Läks kohe käima, kuid tundub, et käib vaid niikaua, kui bensu kollektoris jätkub. Käima ei jää. Olen soojendanud fööniga peaaegu terve mootori üles, ei midagi. Ka eetriga ei taha eriti hästi käima minna.
Kerkinud on seal tuhnides küsimus, et kui palju peaks kiirenduspump bensu andma, sest praegu tuleb seal vaid paari tilga kaupa, samas, kui mäletan, et vene autodel lõi ikka tõsise koguse korraga. On sellele, kui sõiduauto mootorile vähem ette nähtud?
Mis soovitate teha (olen tellinud remontkomplekti, mis peaks jõudma kohale järgmisel nädalal)? Või peaksin otsima parem mõne kasutatud karbussi, mis vähemalt peaks töötama (kui kellelgi vedeleb üle andke märku).
Teised Unimogi omanikud võiksid kommenteerida talvist käivitumist. Kas lähevad lihtsalt käima ja mida teete, või olete teinud, et see oleks lihtne. Jagage palun kogemusi ja õpetusi, ehk saan enda oma ka lõpuks tööle