Ette tänades Ermo
Küsimus Grand Cherokee kohta
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Küsimus Grand Cherokee kohta
Selline küsimus, käisin ühte cherokeed vaatamas, aga rooli taha istudes tundus, et rool on viltu peal, et vasak pool oli nagu armatuurile lähemal kui parem pool, tundus, et üks käsi oleks lühem kui teine, kui mõlema käega roolist kinni hoidsid külgedelt, ei tea kas saite mõttest aru, aga kui oskate, midagi öelda tarka, siis olete teretulnud. Auto on avarii teinud ja rooli viltu litsunud rinnaga?
Ette tänades Ermo
Ette tänades Ermo
Aga pane siia mingi link kus see masin peal,ehk keegi omab infot.ermo932 kirjutas:täiesti korralik, ei kolksu, ei nagise, ei kisu kummalegi poole, nagu poleks midagi viga iste liigub kõik korralikult jne, aga rool on imelik tundus natuke lohus ka olevat rool jeep logo alt.
Või kui otse toodud aitab vahest Carfax.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kas VIN koodi ei ole võimalik saada ? Siit saab eestis juhtunud kahjusid kontrollida: https://www.lkf.elion.ee/pls/xlk/SYSADM ... ?plang=EST
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
uurisin siit juba ja seal pole mingit märget, et oleks teinud avarii või midagi sellistErgo K kirjutas:Kas VIN koodi ei ole võimalik saada ? Siit saab eestis juhtunud kahjusid kontrollida: https://www.lkf.elion.ee/pls/xlk/SYSADM ... ?plang=EST
Mina uuriksin järgi,kas airbag on sees või mitte. Ei ole küll jeebil seda uurinud,aga teisel autol on orig. airbagil vastavad kleepsud-paberkinnitused, mis näitavad kas on vahetatud või mitte. Viltune ja keskelt lohkus rool, teeb asja kahtlaseks küll.
Samas kui auto aus ja ise rahul,siis uus baranka peale ja tuld !
Samas kui auto aus ja ise rahul,siis uus baranka peale ja tuld !
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Ei no muidugi, lammutage algosadeks ja siis veenduge, et airbag sees või pole sees.
Küsimuse püstitajale ainult tundus ju, et on viltu. Ühtegi fakti ei ole või pole meile neid avalikustatud.
Kui ma õlgu viltu hoian, siis on mul kõikidel autodel roolid viltu peal
Küsimuse püstitajale ainult tundus ju, et on viltu. Ühtegi fakti ei ole või pole meile neid avalikustatud.
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
peale mind on proovinud istuda rooli taga veel 3 inimeset ja kõik räägivad üht ja sama asja, et rõngik vildakasorejaP kirjutas:Ei no muidugi, lammutage algosadeks ja siis veenduge, et airbag sees või pole sees.
Küsimuse püstitajale ainult tundus ju, et on viltu. Ühtegi fakti ei ole või pole meile neid avalikustatud.![]()