Tere!
Selline küsimus: sain 4-liitrise Jeep'i täis paagiga (75l) sõita kuskil 420km tavalistel oludel. Üks mees ütles, et pihustid on läbi, et peab kõik 6 tk välja vahetama; samas AMEERIKA AUTOS öeldi, et ei pea kõike vahetama. Kus ma seda kontrollida saaksin?
Kas vahetada pihusteid?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Re: Kas vahetada pihusteid?
Suts oleneb kütusekulu ka masina ülejäänud olukorrast.tom tom kirjutas:Tere!
Selline küsimus: sain 4-liitrise Jeep'i täis paagiga (75l) sõita kuskil 420km tavalistel oludel. Üks mees ütles, et pihustid on läbi, et peab kõik 6 tk välja vahetama; samas AMEERIKA AUTOS öeldi, et ei pea kõike vahetama. Kus ma seda kontrollida saaksin?
Kui tehase seades ja masin üldiselt korras siis ~18 liitrit sajale natuke palju küll.
Ise jätaksin Ameerika Auto viimaseks töökojaks kuhu minna,teisi tegijaid on ju ka küll.
Kuigi neil peaks olema kõige paremad diagnostika võimalused.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kuna sellise vea diagnoosimiseks on vaja just head tehnikat, siis viiks mina just enne Ameerika Autosse, mitte mingisse paar korda Jeepi näinud töökotta(on kogemusi ühe teise ameeriklasi remontiva töökojaga, kellel polnud nii head tehnikat).Diagnoosimine on üks asi ja kui ongi pihustid läbi, siis nende vahetusega saavad tõepoolest suurem osa töökodasi hakkama.Aga arvestades, et praegu on isegi margiesindused toonud töötunni hinded talutavale tasemele, siis ei tea kui suur se hinnavahe ainult pihusti vahetusel tulekski.Ja 18 L sajale pole talveoludes veel eriti hull veel midagi-mul 90% sõidust linnas ja alla 22 L sajale ei ole veel saanud(nii keskmiselt sõites, et ikka kuskil jalgu ei jää).