Kas vahetada pihusteid?

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
tom tom
Rookie

Kas vahetada pihusteid?

Postitus Postitas tom tom »

Tere!
Selline küsimus: sain 4-liitrise Jeep'i täis paagiga (75l) sõita kuskil 420km tavalistel oludel. Üks mees ütles, et pihustid on läbi, et peab kõik 6 tk välja vahetama; samas AMEERIKA AUTOS öeldi, et ei pea kõike vahetama. Kus ma seda kontrollida saaksin?
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Ilmselt ühe vastuse sa juba kirjutasid ise,neid usa raua remondi kohti peaks küllalt olema,kus pädevaid mehi selle testimiseks.
Proto
53951597
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Re: Kas vahetada pihusteid?

Postitus Postitas yanekk »

tom tom kirjutas:Tere!
Selline küsimus: sain 4-liitrise Jeep'i täis paagiga (75l) sõita kuskil 420km tavalistel oludel. Üks mees ütles, et pihustid on läbi, et peab kõik 6 tk välja vahetama; samas AMEERIKA AUTOS öeldi, et ei pea kõike vahetama. Kus ma seda kontrollida saaksin?
Suts oleneb kütusekulu ka masina ülejäänud olukorrast.
Kui tehase seades ja masin üldiselt korras siis ~18 liitrit sajale natuke palju küll.
Ise jätaksin Ameerika Auto viimaseks töökojaks kuhu minna,teisi tegijaid on ju ka küll.
Kuigi neil peaks olema kõige paremad diagnostika võimalused.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Kuna sellise vea diagnoosimiseks on vaja just head tehnikat, siis viiks mina just enne Ameerika Autosse, mitte mingisse paar korda Jeepi näinud töökotta(on kogemusi ühe teise ameeriklasi remontiva töökojaga, kellel polnud nii head tehnikat).Diagnoosimine on üks asi ja kui ongi pihustid läbi, siis nende vahetusega saavad tõepoolest suurem osa töökodasi hakkama.Aga arvestades, et praegu on isegi margiesindused toonud töötunni hinded talutavale tasemele, siis ei tea kui suur se hinnavahe ainult pihusti vahetusel tulekski.Ja 18 L sajale pole talveoludes veel eriti hull veel midagi-mul 90% sõidust linnas ja alla 22 L sajale ei ole veel saanud(nii keskmiselt sõites, et ikka kuskil jalgu ei jää).
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”