Tere,
Oleks huvi soetada nelivedajat, aga ei oska otsustada kumb on asjalikum kas Toyota Land Cruiser 120 `04 või Mitsubishi Pajero Wagon `04. Tahaks nii maastikul kui maantel mugavalt liigelda.
Mida arvab rahvas kes on ammused nelivedajate kasutajad. Ootan igasugust infot nii heast kui veast nende mudelite puhul.
Ette tänades tulevane nelivedaja omanik.
Oll
Toyota vs Mitsubishi
Moderaator: Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Olin kunagi samuti sellise valiku ees, omades elnevalt II pv. Pajerot, siis ei soovinud enam lülitatavat nelivedu, vaid pidevat - seda esiteks ja üheks põhilisemaks.
Ülejäänud otsustamised tulid ka foorumi kaudu, uurides mõlema mootori head ja vead. Arvesta, et LC-l mootor rihmaga, Pajerol ketiga. Pajerol saad samas lukustada nii kesk,- kui tagadifri, LC-l vaid keskdifri.
Samas ei meeldi mulle, et paljudel 3. pv. Pajerotel on tagarattad lääpas, mida pole enam 4. pv. täheldanud
.
2004 a. LC-l on näiteks veel 4 käigule automaat (eeldan, et sa räägid automaadist) ja see viib ka natuke kütusekulu üles.
P.S need on mu isiklikud ülestähendused. Kindlasti on targemaid, kes on pikemalt ja põhjalikumalt neisse süübinud ja oskavad rohkem rääkida.
Ülejäänud otsustamised tulid ka foorumi kaudu, uurides mõlema mootori head ja vead. Arvesta, et LC-l mootor rihmaga, Pajerol ketiga. Pajerol saad samas lukustada nii kesk,- kui tagadifri, LC-l vaid keskdifri.
Samas ei meeldi mulle, et paljudel 3. pv. Pajerotel on tagarattad lääpas, mida pole enam 4. pv. täheldanud

2004 a. LC-l on näiteks veel 4 käigule automaat (eeldan, et sa räägid automaadist) ja see viib ka natuke kütusekulu üles.
P.S need on mu isiklikud ülestähendused. Kindlasti on targemaid, kes on pikemalt ja põhjalikumalt neisse süübinud ja oskavad rohkem rääkida.