Nõu vaja materjali leidmisel

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Nõu vaja materjali leidmisel

Postitus Postitas karu »

Äkki keegi teab kuskohast sellist materjali leida, olen seda kuskil näinud, kus aga ei mäleta. Nimelt materjal muidu selline nagu õhuke toorkummist rullmaterjal kuid õhu käes läheb mingi aja pärast ise tahkeks. Eesmärk oleks see materjal teatud objekti ümber nö voolida ja kui ta tahkub siis oleks nagu vorm sellest objektist mille üle vooliti. A'la nagu kui võtta klaasriiet ja vaiku ja voolida kuhugi objekti ümber, lihtsalt see materjal ei määrinud ja tahkus ilma lisaaineteta õhu käes.
Loodan, et suutsin piisavalt täpselt kirjeldada :roll:
Tel 56224693
länkar
Mudder

Re: Nõu vaja materjali leidmisel

Postitus Postitas länkar »

karu kirjutas:Äkki keegi teab kuskohast sellist materjali leida, olen seda kuskil näinud, kus aga ei mäleta. Nimelt materjal muidu selline nagu õhuke toorkummist rullmaterjal kuid õhu käes läheb mingi aja pärast ise tahkeks. Eesmärk oleks see materjal teatud objekti ümber nö voolida ja kui ta tahkub siis oleks nagu vorm sellest objektist mille üle vooliti. A'la nagu kui võtta klaasriiet ja vaiku ja voolida kuhugi objekti ümber, lihtsalt see materjal ei määrinud ja tahkus ilma lisaaineteta õhu käes.
Loodan, et suutsin piisavalt täpselt kirjeldada :roll:
sellist materjali on müüa näiteks autovaruosade poes nimetus on BOA CONSTRICTOR ehk siis boamadu paranduslint , kannatab temp. -54 - +260 . toodab seda DONE DEAL MADE IN USA hind on rakvere anomes näiteks 161.- mõõdud 2,5x100 . sulab kokku 2-3 min jooksul , kasutada saab 15-20 min. täielik kõva on 24t. olen ise kasutanud ,asjalik toode.
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

Tänud, uurin aga 25mm on mulle vähe natuke, oleks vaja vähemalt 100 mm laiusega.
Tel 56224693
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

Lisan veel et, nägin sellist materjali kuskil internetis mingi videoklipi pealt kus klooniti kui ma nüüd õieti mäletan siis MB SLR -i. See oli ammu kui nägin aga mäletamist mööda olid ca 30 x 30 cm lehed millelt võeti kile kahelt poolt ära ja vooliti olemas oleva auto stange peale ning kui oli tahkunud siis oli satnge vorm olemas.
Tel 56224693
Glaabu
Rookie

Postitus Postitas Glaabu »

2,5 mm on paksus, 100mm on teibi laius(?)
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

Glaabu kirjutas:2,5 mm on paksus, 100mm on teibi laius(?)
Kas selline teip on kuskil müügil?
Tel 56224693
Kasutaja avatar
kpihus
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas kpihus »

karu kirjutas:
Glaabu kirjutas:2,5 mm on paksus, 100mm on teibi laius(?)
Kas selline teip on kuskil müügil?
länkar kirjutas:... rakvere anomes ...
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

Ok, tänan
Tel 56224693
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”