ütlen TERE kõigile

Sest selles foorumis ei eksisteeri 0 postiga kasutajaid. Seega, ole viisakas, viska siia Tere. Vastasel juhul leiad järgmise kuu esimesel päeval, et sa polegi enam kasutaja :(

Moderaator: Moderators

Vasta
põts
Rookie

ütlen TERE kõigile

Postitus Postitas põts »

Olen seda foorumit lugenud ja jälginud juba pikemat aega(s.t. otsinud infot maasturite kohta) ja registreerumiseks ajendas maasturi soetamise pisik. Eelnevad kogemused paarkümmend aastat tagasi isa Gaz-69 remont ja sellega kõik seonduv(k.a.)mudas ja lumes müttamine, venna sevi blazer S-10 sport võimete proovile panek ja seda kasutades hobiga seonduvatel eesmärkidel(peaks vast piisav olema). Maasturiga ei otsigi mingit mugavust ja ökonoomitamist, vaid selle praktilisust, mida ikka aeg-ajalt vaja tuleb- teed mööda kulgemiseks on teised sõiduvahendid olemas ;-).
Loodan siit foorumist saada asjalikku kommentaari oma küsimustele ja neid rakendada tehnikas. Foorumi põhiselt tutvunud landroveri austajaga ja patroli austajaga(nimed mõelge ise juurde :-) ) Ja edasi blaa-blaa-blaa, tänan et viitsiste lugemast.
Lugupidamisega Põts 8)
Kasutaja avatar
Ojala
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Ojala »

See oli üks korralik Tere!
TR 3
Kasutaja avatar
Po18
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Po18 »

Tere sullegi uustulnuk ja tore on vaadata et keegi viitsib ka vähe kirjutada mitte nagu mina kes ma kirjutasin tere. :D
Kleebised,visitkad ja kaardid meilt.Kõik trükkimisest.

www.printbox.ee/

Info: 53507487
Vasta

Mine “Uus kasutaja Ütle Tere / Say Hello”