Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
13 detsember on tõesti pühapäev ja plaan alustada kusagil 10 või 11.
Kiirtee on järve vastast alla minev tee, mis on üldkasutatav, sõit metsas aga minu enda maal.
Unustasin ennem lisada, et olemas autopesu võimalus kui väga pakaseks ei kisu. Kellel tõsine soov ja huvi tulla andke teada. Kui tekib kellegil küsimusi siis igaksjuhuks mu telefoni number 51 46 199.
Hm, lapsepõlve mängumaad mitte just kaugel sealt...
Saan mugavusest jagu, lappan chero kokku ja tulen ka!
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Priit82 kirjutas:Kui miski masina treilat vedama saan, siis ilmselt ka tulemas.
Loen allikirjast "Snegurochka". Kas minu minu kunagine vana hea "Powered by Heinaküün" jälle rajal
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Priit82 kirjutas:Kui miski masina treilat vedama saan, siis ilmselt ka tulemas.
Loen allikirjast "Snegurochka". Kas minu minu kunagine vana hea "Powered by Heinaküün" jälle rajal
JUST ,vana valge taas rajal.
P.s hakkasin mõtlema ,et äkki kui keegi tallinnast või rapla kandist liigub sinna poole ja tal on konks autol taga äkki siis saaks treila sappa panna, endal muidu buss olemas aga tüv. on puudu.