Paar küsimust chero kohta
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Paar küsimust chero kohta
Sai siis mõned päevad tagasi soetatud 1994 a chero 4,0l.
Paar küsimust kohe tekkinud:
1. Kas mootori töö temp näidik peabki näitama 100 + ´C Selline tunne nagu üks ventikas ees ei tööta, kuid pole päris kindel ka.
2. Kust saab kojamehe harju osta, käisin Haapsalus poodides, keegi pole sellist imevigurit näinud ja ei leidnud kataloogidest ka. Arvasid et vahetada saab koos varrega.
1. Kas mootori töö temp näidik peabki näitama 100 + ´C Selline tunne nagu üks ventikas ees ei tööta, kuid pole päris kindel ka.
2. Kust saab kojamehe harju osta, käisin Haapsalus poodides, keegi pole sellist imevigurit näinud ja ei leidnud kataloogidest ka. Arvasid et vahetada saab koos varrega.
Nii Saani mudimas
Re: Paar küsimust chero kohta
Minul hakkab elektrivent(see originaalis)umbes saja kraadi pealt alles tööle.Sul peaks ju ees veel mehhaaniline vent alles olema.Kuna mul metsaauto,siis sättisin sinna kõige varem avaneva termostaadi,mis leida suutsin.Kraade enam ei mäleta.karli kirjutas:Sai siis mõned päevad tagasi soetatud 1994 a chero 4,0l.
Kojamehi olen ostnud suvalistest suurematest kauplustest mõõdu järgi.Hinnaks umbes 40 eeku paar-muda laialilükkamisega saavad hästi hakkama.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Vbl lülitub elektriline ainult siis, kui kondi tööle paned.
Jahutamiseks on mehaaniline.
Harjade küsimusest ei saa ma ka aru. Justkui igast bensukast neid saanud
Jahutamiseks on mehaaniline.
Harjade küsimusest ei saa ma ka aru. Justkui igast bensukast neid saanud
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Hea küsimus?Kuna pole nende vahetamine eriline mure olnud,siis ei ole ka nende kinnitus momendil silme ees.Aga mälu järgi vähe teistsugune kinnitus küll kui teistel autodel olnud.Minule kuuluv isend küll toodud mikidemaalt ning ei usu,et seal keegi midagi ümber on teinud.zum kirjutas:Urmas ja Mell, kas teil on need euro kojamehed siis või?
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
Re: Paar küsimust chero kohta
Mul oli sama jama, temp. ronis vägisi üle 100.Häda oli siis selles, et viskoga vent oli peetis ja ka radikas umbes. Vent sai vahetatud elektrilise vastu, radika võtsin maha ja lasin vee ning suruõhuga puhtaks, nüüd ok.karli kirjutas:Sai siis mõned päevad tagasi soetatud 1994 a chero 4,0l.
Kojamehed ostsin Statoilist (96a. GS)
ega vanema usa masina kinnitusega kojameest iga pood ei paku küll, selline mis pulga otsa käib, ise ostsin juhtumisi Tallinnast Bakt Kaubandusest(peaks olema Bosch seadmete remont ja esindus) ja seal olid Boschid 200.- paar aga minu arust on nad 2cm lühemad, ees on justkui 43cm pikkusega aga pihku anti 41cm pikkusega, Championi kataloogis on ka- eritähistusega ja letis pole veel müügis näinud ning muidugi peaks olema neid ka ameerika masina juppidega kauplevates varuosapoodides.
Elekriline vent lülitub tööle ka konti sisse lülitamata.Teda juhib temp andur.Ehk sul seal mingi ühenduse jama või muud sarnast.Ventika pistik kohe ventika korpuse küljes-võta lahti ja proovi otse ühendada,kas üldse töötab.karli kirjutas:See seier kõigub seal väga kiirelt 100 ja 110 piiril. Eks peab siis miski aeg radika maha kiskuma. Aga kui panna see el ventikas ka käima mis vist kondi jaoks mõeldud?
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232