Cherokee hakkab järsku rappuma
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Cherokee hakkab järsku rappuma
Masinaks Chero XJ 4,0
Söidan rahulikult 100km/h kui järsku hakkab masin räigelt rappuma, kähku pidurit ja kuskil 40-50 pealt jääb järgi ja saab edasi söita kuni jälle hakkab rappuma.
Pidurdades pedaal väriseb kah rappumise ajal(muidu mitte), rool samuti rapub käes.
Algul arvasin, et esisilla pärast, kuna olid seal jupid sees laiali.. aga sai differ korda tehtud ja jäi nagu järgi aga nüüd mingi 2 nädalat hiljem jälle sama asi. Nelivedu toimib ja difrist ulmehääli kuulda pole.
Esimese gardaani välistaks, kuna seda enne ei olnud küljeski.
Mul on tunne, et esirattad hakkavad järsku paremale-vasakule vänderdama. Just pumpasin ka rehvid 2bari kanti täis, ennem oli alla 1bar sees(peale difri remonti). kui nelik sees ja rool alla paaru anda, siis esiratas hakkab vänderama paremale-vasakule. Miks?
Loodan et saite aru....
Söidan rahulikult 100km/h kui järsku hakkab masin räigelt rappuma, kähku pidurit ja kuskil 40-50 pealt jääb järgi ja saab edasi söita kuni jälle hakkab rappuma.
Pidurdades pedaal väriseb kah rappumise ajal(muidu mitte), rool samuti rapub käes.
Algul arvasin, et esisilla pärast, kuna olid seal jupid sees laiali.. aga sai differ korda tehtud ja jäi nagu järgi aga nüüd mingi 2 nädalat hiljem jälle sama asi. Nelivedu toimib ja difrist ulmehääli kuulda pole.
Esimese gardaani välistaks, kuna seda enne ei olnud küljeski.
Mul on tunne, et esirattad hakkavad järsku paremale-vasakule vänderdama. Just pumpasin ka rehvid 2bari kanti täis, ennem oli alla 1bar sees(peale difri remonti). kui nelik sees ja rool alla paaru anda, siis esiratas hakkab vänderama paremale-vasakule. Miks?
Loodan et saite aru....
Team saarlased
kui vene keelt mõistad siis sama teema siin
http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/ ... wobble.htm
http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/ ... wobble.htm
Jeep GC 5,2 -95a.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
99,9% on viga track baris.Selliste sümptomitega tuleb iga aasta 4-5 jeepi minu juurde ja seni on viga olnud track baris(esimene diagonaalvardas).Kui satud Tallinnasse, siis tule sõida läbi-defekteerimiseks ei pea ma isegi autot ülesse tõstma.Kui soovid ise seda teha,siis helista mulle ja ütlen kuidas(tel 56219500)Jupi hind sõltuvalt tootjast 1200-2000,- eek.Vahetus võtab ca 0,5h
Vahur Romet,Carservice tiim,piloot