Cherokee ventilatsioon
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Cherokee ventilatsioon
XJ cherol on suht kummaline loogika ventileerimise asendites. Tahan, et tuult puhuks esiaknale, jalgadele ja küljeakendele, kuid sellist kooslust kokku ei saa. Ehk sooviks vent ja heat asendeid korraga kasutada. Väikestest aukudest puhuvast tuulest küljeakendele jääb väheks. Kas on võimalik vaakumvoolikute jagamise+ühendamise teel soovitud õhusuunda saada või peab klapile takistuse või augu tegema ?
Kas kondiga ja ilma mudelitel on asendite loogika sama.
Kas kondiga ja ilma mudelitel on asendite loogika sama.
-
torupilli juss
- Off Roader Wannabe
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ühenda lahti ja pane pime ette vaakumtorule (asub armatuuri all, keskel, gaasijala kandis), mis juhib esiaknale suunava õhu klappi. Jääb sel juhul kogu aeg esiklaasile õhuvool peale. Ka siis, kui kuumale klaasile kondist külma õhu peale lased.
Ma hetkel võtan lahti üht chero, tule vaata, aga miski jupi pead ka siis ostma
Ma hetkel võtan lahti üht chero, tule vaata, aga miski jupi pead ka siis ostma
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
-
torupilli juss
- Off Roader Wannabe
Ahoi! urmas on selle geniaalse lahenduse eest täiesti kiitmata jäänud - ole siis nüüd kiidetud!
Kohe saigi nii talitatud ja hõissa! Soojendatud õhku puhub nüüd kõikjale... peale jalgade. Mis põrguvärk nende jalgadega on - sinna ei tule mul üheski asendis sooja peale? Kas on kellelgi käepärast lahendust, mis (soovitavalt VENT asendis) ka jalgadele sooja tooks?
terv, juss
Kohe saigi nii talitatud ja hõissa! Soojendatud õhku puhub nüüd kõikjale... peale jalgade. Mis põrguvärk nende jalgadega on - sinna ei tule mul üheski asendis sooja peale? Kas on kellelgi käepärast lahendust, mis (soovitavalt VENT asendis) ka jalgadele sooja tooks?
terv, juss
-
torupilli juss
- Off Roader Wannabe
Nii - poolenisti lahendatud siis ka see külmade jalgade küsimus. loputasin soojendusradikat paar päeva enne suurte külmade saabumist. Jube lihtne tegevus, lahtivõtt ja kokkupanek on mõne minuti küsimus - nendesamade voolikujuppide sisse, mis mootoriruumi pool soojendusradika küljes on, saab nimelt kenasti pressida aiakastmisvooliku kiirliitmiku;)
Teise vooliku suunasin jämedamasse torusse, mis suundus auto alla ja sealt püüdsin selle sodi pangega kinni. Põhiliselt selleks, et näha, kas on ka või ei ole.
Esimesed viis pangetäit olid igatahes täiesti läbipaistmatud, siis hakkas vaikselt selginema. no oma 150 liitrit sai sealt küll pahinal läbi lastud. korraks äädikat ka, aga kiskus pimedaks ja külmaks ning loputasin ära, ladusin kokku tagasi ning hõissa! Jalgade peale hakkas tulema sooja õhku!
Ilmselt oli see osa radikast, mida jalgadele langev õhk läbib, lihtsalt umbes. Täna oli akna taga -8C, puhuritest tuli soojaks sõidetud mootoriga +37 kuni 40C, mis ilmselt on suht normaalne.
AGA!!!
Kuramuse vent-süsteem on ikka sajaga jabur - jalgadele tuleb õhku ainult "HEAT" asendis.. kuidagi ei saa teha nii, et kogu elamine oleks soe ja samal ajal ka aken puhas...
Kuna mul akna peale tuleb nagunii kogu aeg tuult, on olukorra parandamiseks kaks võimalust :
A: teha nii, et "VENT" asendis paiskuks õhku ka jalgadele.
B: teha nii, et "HEAT" asendis tuleks õhku ka armatuuripuhuritest.
Põhimõtteliselt on olemas ka kolmas variant:
C: teha nii, et jalgadele saabuvat tuult saaks kuidagi eraldi käsitsi maha ja peale keerata.
Kas on kellelgi äkki seda sisteemi kuuri all laiali, et nõu anda, kust mida liigutada? Ei ole aega hakata autot katse-eksituse meetodil lammutama, olen sellega igapäevaselt sõidus.
terv, juss
Teise vooliku suunasin jämedamasse torusse, mis suundus auto alla ja sealt püüdsin selle sodi pangega kinni. Põhiliselt selleks, et näha, kas on ka või ei ole.
Esimesed viis pangetäit olid igatahes täiesti läbipaistmatud, siis hakkas vaikselt selginema. no oma 150 liitrit sai sealt küll pahinal läbi lastud. korraks äädikat ka, aga kiskus pimedaks ja külmaks ning loputasin ära, ladusin kokku tagasi ning hõissa! Jalgade peale hakkas tulema sooja õhku!
Ilmselt oli see osa radikast, mida jalgadele langev õhk läbib, lihtsalt umbes. Täna oli akna taga -8C, puhuritest tuli soojaks sõidetud mootoriga +37 kuni 40C, mis ilmselt on suht normaalne.
AGA!!!
Kuramuse vent-süsteem on ikka sajaga jabur - jalgadele tuleb õhku ainult "HEAT" asendis.. kuidagi ei saa teha nii, et kogu elamine oleks soe ja samal ajal ka aken puhas...
Kuna mul akna peale tuleb nagunii kogu aeg tuult, on olukorra parandamiseks kaks võimalust :
A: teha nii, et "VENT" asendis paiskuks õhku ka jalgadele.
B: teha nii, et "HEAT" asendis tuleks õhku ka armatuuripuhuritest.
Põhimõtteliselt on olemas ka kolmas variant:
C: teha nii, et jalgadele saabuvat tuult saaks kuidagi eraldi käsitsi maha ja peale keerata.
Kas on kellelgi äkki seda sisteemi kuuri all laiali, et nõu anda, kust mida liigutada? Ei ole aega hakata autot katse-eksituse meetodil lammutama, olen sellega igapäevaselt sõidus.
terv, juss