O: vanu mobiiltelefone
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O: vanu mobiiltelefone
Hea kodanik, kui sul vedeleb kuskil sahtlinurgas vana kasutu mobiiltelefon, millel on korras displei ja toimib helistamis funktsioon,(displeil võib olla mõni triip, peaasi et näeb pin koodi sisestada ja tel numbri valida, korpus ja muu telefoniga kaasnev on suva mis seisus on), siis soovin osta/vahetada, oleneb kuidas kaubale saame.
Kõige paremini sobivad vanad nokiad(3210, 2110, 3310 jne)
Toa laadija olemasolu ei ole vajalik, küll aga teretulnud autolaadija.
Esialgu plaan soetada 6 telefoni.
Ühendust saab minuga ka tel teel
51922951
Timmo
Kõige paremini sobivad vanad nokiad(3210, 2110, 3310 jne)
Toa laadija olemasolu ei ole vajalik, küll aga teretulnud autolaadija.
Esialgu plaan soetada 6 telefoni.
Ühendust saab minuga ka tel teel
51922951
Timmo
Kõnetraat 51922951
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Mulle võib pakkuda ka katkiseid telefon vahet pole kas ära uppunud või autoalla jäänud
või veel vanemaid aparaate millel polnud sim kaarti veel ehk siin NMT telefonid.Kõik pakkumised saatke PS ina.
Ma ise kogunu igasugu vanu telefone praegu umbes neid kodus riiulis 150 aga tahaks ikka rohkem

Ma ise kogunu igasugu vanu telefone praegu umbes neid kodus riiulis 150 aga tahaks ikka rohkem

MIKU
Noor pealekasv,mida peaks rohkem olema.
Noor pealekasv,mida peaks rohkem olema.
Samsungil pole häda midagi muidu, aga neil levi natuke nõrgem, seepärast eelistangi vanu nokiaid ja akusi, autolaadijaid lihtsam ja odavam saada
täpsustuseks veel niipalju, et ei kavatse koguma hakata neid.
raha ei tahaks eriti ule 100 eeki tk maksta.
kui keegi teab, siis mingil vanemal nokial käis lisa antenn levi parandamiseks külge. ehk on kellelgi alles selline vidin ja soovib loobuda sellest, oleks väga huvitatud.
täpsustuseks veel niipalju, et ei kavatse koguma hakata neid.
raha ei tahaks eriti ule 100 eeki tk maksta.
kui keegi teab, siis mingil vanemal nokial käis lisa antenn levi parandamiseks külge. ehk on kellelgi alles selline vidin ja soovib loobuda sellest, oleks väga huvitatud.
Kõnetraat 51922951
- Taavi2101
- Fitting 38"
Mul pakkuda vana Motorola 5200 või oli see 7200miku89 kirjutas:Mulle võib pakkuda ka katkiseid telefon vahet pole kas ära uppunud või autoalla jäänudvõi veel vanemaid aparaate millel polnud sim kaarti veel ehk siin NMT telefonid.Kõik pakkumised saatke PS ina.
toa laadija + auto laadija+nahk kott
Mingi jama oli helistamisega ja aku õhtal.
Kui huvi siis anna teada ja mõne õlle eest võin kaupa teha.
Sul sellest rohkem tolku kui mul

- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
NMT-sid kasutatakse tõkiskingadena. Samuti enesekaitsevahendina.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
NMT
Kas mitte Kõu pole NMT sagedustel.
Ega pole tegemist jahimegega? Pannakse loomade sööda kohta ja kui loom peal siis "siga" helistab, et jahimees sa võid nüüd tullaPARUN kirjutas:endalgi pakub huvi, et mis nende vanade nmt telefonidega peale hakatakse, mina aga tahan telefone, kuhu käib sim kaart sisse ja peab toimima HELISTAMIS funksioon.igiliikur kirjutas:Huvitav mida nendega peale kogumise veel teha annab, et kõik nii hoolega tahavad?

Pihtas-põhjasenx kirjutas:Ega pole tegemist jahimegega? Pannakse loomade sööda kohta ja kui loom peal siis "siga" helistab, et jahimees sa võid nüüd tullaPARUN kirjutas:endalgi pakub huvi, et mis nende vanade nmt telefonidega peale hakatakse, mina aga tahan telefone, kuhu käib sim kaart sisse ja peab toimima HELISTAMIS funksioon.igiliikur kirjutas:Huvitav mida nendega peale kogumise veel teha annab, et kõik nii hoolega tahavad?

Kõnetraat 51922951
Kõikidele võin rahustuseks öelda,et vanade NMT telefonidega ei ole meie riigis tõesti mitte midagi muud teha,kui kollektsioneerida või kasutada tõkiskingadena.
Selle vana NMT sagedusel töötab tõesti KÕU,seetõttu neid vanu telefone meie riigis kasutada võimalik ei ole.Mitte ühelgi praktilisel otstarbel.
Selle vana NMT sagedusel töötab tõesti KÕU,seetõttu neid vanu telefone meie riigis kasutada võimalik ei ole.Mitte ühelgi praktilisel otstarbel.