Nimelt köik tore käivitub,söidab a jätsin poe eest seisma ja hetke pärast mitte essugi - nagu aku oleks tühi. Sai sebitud korralik aku - ikka sama jama.
Proovisin kruvikaga "otse" starteril klemmid kokku, siis ta ainult örnalt plöksib.
Enne sai söidetud sooteed, kus palju suuri sopaloike, et äkki on vesi kuhugi tunginud?
Tegelikult läks enne käima ka nii, nagu aku oleks tühjavöitu - paar pööret nagu veniks ja siis läheb käima.
Kui minul kunagi sama moodi lambist asi ära kukkus, otisin ka algul igasugu muid vigu, enne kui starteri maha võtsin. Remondikohad ei olnud nõus isegi ette võtma, nii läbi oli kulunud. Rootor liikus niipalju külgepidi, et poos ennast kinni. Kadunud Jörg pidi uued puksid sisse treima ja arvas, et saab asja, aga kahuks ei jõudnud ta seda tegema hakata.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
ma pakuks ka harjasid, et need on otsa saanud... endal oli sama jama geneka ja starteriga et said teised otsa
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Nii starter maas. Proovisin otse aku pealt, siis lükkab selle väikse hammaka löppu ära küll, aga ringi ei käi. Vötsin lahti ka ja käega ringi sai aetud küll teda. Rootor nagu ka ei liikunud külgepidi tuntavalt...
Harjad paistsid ka nagu olevat veel alles.
Ka mul lõpetas kunagi starter lambist töö. Probleem oli harjades. Uued sain siis kui mälu ei peta Volta Autost - Fixus Mustamäe (Mustamäe tee 18a).
Ja kui ma õigesti mäletan, siis käisid seal võrreldes teiste masinatega suht suured harjad ja starter Cherokeel on mingi japside toodang, mida kasutatakse ka mingitel Mitsudel.