Kas tasub osta Korea naelrehve?
Moderaator: Moderators
Kas tasub osta Korea naelrehve?
Mulle pakuti 1200 krooniga tuttuusi Korea naelrehve Jeep Cherokeele.
Kas on mõistlik osta neid Korea omasid või ei ole? Kellel on kogemusi?
Re: Kas tasub osta Korea naelrehve?
Katsu neid imesid palja käega,siis mõtle kas su elu on nii odav,1200.-raha.Kui hind on ühe eest,siis selle eest peaks juba korralikud saama.tom tom kirjutas:Mulle pakuti 1200 krooniga tuttuusi Korea naelrehve Jeep Cherokeele.
Kes räägib et need rehvid käravad küll,siis soovitaks nende rehvide käitumist kuskil kinnisel platsil proovida,enne kui liiklusse tuleb.Pärast pole üllatusi et rehv ei pea masinat teel.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Nokian nüüd küll mõni tundamatu firma pole!TiitR kirjutas:Minule pakuti näiteks väga korralike naastrehve selliselt tootjalt nagu Nokian, mille jääk oli 8mm. (uuel siis 10mm.) ja hinnaks 4900.- komplekt. Mina küll ei näe põhjust osta tundmatud firmat sllise raha eest. Minu puhul siis oli mõõduks 265/65/17. See siis lihtsalt infoks.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- totu
Nokia hirmsasti üles promotud, ega tegelikult midagi erilist küll ole, Michuga umbes sama teema. Koreakaid on erinevaid, mõnede suverehv ei jää alla eelmainitutele (tegelikult hinna poolest jääb). Abikaasa auto jookseb talviti koreakatel (naast/lamell) ja märksõnad on: üllatavalt vaikne, keskmise pidamisega (või veidi üle e. veidi kehvem kui Continental), veidi pehmevõitu juhitavuses ja kulub üsna kiiresti. Seega plastmassiga siin küll midagi ühist ei ole. Mark oleks tõesti hinnangu andmisel abiks.
Tehtud, mõeldud.
- TiitR
Seda ma ju räägingi!Landy kirjutas:Nokian nüüd küll mõni tundamatu firma pole!TiitR kirjutas:Minule pakuti näiteks väga korralike naastrehve selliselt tootjalt nagu Nokian, mille jääk oli 8mm. (uuel siis 10mm.) ja hinnaks 4900.- komplekt. Mina küll ei näe põhjust osta tundmatud firmat sllise raha eest. Minu puhul siis oli mõõduks 265/65/17. See siis lihtsalt infoks.

Noh, see ju samalaadne firma nagu Panasoniks, Ferrari jne.Nokian ?!

Ehk siis, võetakse mingi tuntud firma nimetus ja moderniseeritakse seda pisut. Esmapilgul assotseerub tarbijale taolise nimetusega seoses just see tuntud firma. Ja seda ongi ju taotletud.
Seega. Mina ostaks küll pigem mingi tõepoolest vähemtuntud firma toodangut (kes ei karda oma nime all esineda), selmet mingi prestiižika firma säras end soojendada püüdva nurgataguse töökoja vusserdist muretseda.

-
- True Off Roader!
Igatahes mina olen Nokian rehvides, nii suve kui naastrehvides sügavalt pettunud - ühe talve ja ühe suvega siis mõlemad läbi kulunud
samas pole omadustelt küll aru saanud paremust. Viimasel ajal kasutanud Gooyeari (türklased!!) ja talvel head ning kestavad kah, kolme talve ja terve suve veel otsa, nüüd panin alles suvekad alla. Hinnad neil ju üsna ühesugused. Tõenäoliselt on koreakad ka head, kunagi olid Hankooki naastrehvid, väga hääd minule, Hankooki suverehve isegi mitmel autol tehasest all olnud ja pole ka kurtnud, ainlt tsipa kiire kulumisega, aga ikka paremad kui Nokian 

oled sa enda väites ikka kindel? Võiks ju enne asja uurida.hillart kirjutas:Noh, see ju samalaadne firma nagu Panasoniks, Ferrari jne.Nokian ?!![]()
![]()
Ehk siis, võetakse mingi tuntud firma nimetus ja moderniseeritakse seda pisut. Esmapilgul assotseerub tarbijale taolise nimetusega seoses just see tuntud firma. Ja seda ongi ju taotletud.
Aitan palju oskan...
Nokiani rehvid on jah viletsad, seda räägivad isegi soomlased, kes oma mobiile muidu taevani kiidavad
. Michelinil pole vist kah häid naastrehve, seevastu suvekad on oma raha väärt iga kell. Koreakinitega vähe selline loterii värk see kvaliteet, nii ja naa, sõltub konkreetsest mudelist, aga protirehvidest on ikka selgelt etemad. Viimaseid ei soovitaks üldse kasutada muul, kui ehk veoautol. Tegelt sõltub see natuke autost ka, häid rehve soovitaks suuremat sorti sõiduautole ja maasturile, millel pole pidevat nelikvedu ja tahad talvel 2WD-ga sõita.

- RAMBO
- True Off Roader!
eks tegelikult on ka tõsiasi,et tundmattud firmad teevad tuntud firma ( mõne aasta taguseid) mustritega rehve.iseasi on see,et kas see põhimõtteliselt sama rehv tegelikult peab.naelte,kummi materjal,lamelli sügavus jne...
teine asi on see,et nii nimetatud vuhvel rehvid (tundmattu nimega) võivad alati olla tuntud firma tütar ettevõte kuskil koreas,kus on töö ja mis iganes odavam.
PS:misu talvekad ei ole mingi si.. vastubidiselt nokiaga,mis on tõesti üle hinnatud.
rahvas,ärge hoitke oma ja teiste elude pealt kokku.
teine asi on see,et nii nimetatud vuhvel rehvid (tundmattu nimega) võivad alati olla tuntud firma tütar ettevõte kuskil koreas,kus on töö ja mis iganes odavam.
PS:misu talvekad ei ole mingi si.. vastubidiselt nokiaga,mis on tõesti üle hinnatud.
rahvas,ärge hoitke oma ja teiste elude pealt kokku.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
- totu
Muuseas Nokiate letihinnad on tublisti langenud, tegelikult ei ole midagi muutunud, lihtsalt maaletoojate/edasimüüjate kate kraabiti maha. Aga ega vist letihinnaga rehvi ei osta keegi, seega Nokialt saab väiksema ale ja kätte tulevad ikka sama hinnaga.
Sõitsin paar talve Misu tippnaastuga, kokkuvõtteks: Kui oleks vaiksem ja veidi paremini peaks- oleks normaalne rehv. Tean et paljud kiidavad, ise ei leia küll ühtegi põhjust uuesti sama tootja talvekaid osta.
Puhtalt isiklik lemmik on Cont, tõsi koort üsna vedel ja paar päeva kulub kerge "ujumisega"harjumiseks, see-eest käitub loogiliselt, peab ühtlaselt üle keskmise (igasuguse teega ja ka kulununa!!) ja ei kulu ühe talvega siledaks (sõltub loomulikult läbisõitudest, omal üle 40 tuh. aastas).
Testide järgi rehvivalikust olen ammu loobunud. Firmad panustavad testitulemustele päris kõvasti, reaalses elus tuleb aga liigelda ka rehvidega mis on üle 1mm kulunud, "testivõitjal" tuleb aga selle aja peale toetav kiht välja (annab uuele rehvile väga hea juhitavuse koos pehme ja haakuva pinnakihiga, ei ole aga ise kuigi hea pidamisega).
Seega, kes tahab head rehvi, peab väga kõva kodutöö tegema ja kindlasti ei ole rehvimüüjad (eriti väiksema margivalikuga) parimad nõuandjad. Seega sorry teemasse kaasarääkimise eest, ise edasimüüja.
Sõitsin paar talve Misu tippnaastuga, kokkuvõtteks: Kui oleks vaiksem ja veidi paremini peaks- oleks normaalne rehv. Tean et paljud kiidavad, ise ei leia küll ühtegi põhjust uuesti sama tootja talvekaid osta.
Puhtalt isiklik lemmik on Cont, tõsi koort üsna vedel ja paar päeva kulub kerge "ujumisega"harjumiseks, see-eest käitub loogiliselt, peab ühtlaselt üle keskmise (igasuguse teega ja ka kulununa!!) ja ei kulu ühe talvega siledaks (sõltub loomulikult läbisõitudest, omal üle 40 tuh. aastas).
Testide järgi rehvivalikust olen ammu loobunud. Firmad panustavad testitulemustele päris kõvasti, reaalses elus tuleb aga liigelda ka rehvidega mis on üle 1mm kulunud, "testivõitjal" tuleb aga selle aja peale toetav kiht välja (annab uuele rehvile väga hea juhitavuse koos pehme ja haakuva pinnakihiga, ei ole aga ise kuigi hea pidamisega).
Seega, kes tahab head rehvi, peab väga kõva kodutöö tegema ja kindlasti ei ole rehvimüüjad (eriti väiksema margivalikuga) parimad nõuandjad. Seega sorry teemasse kaasarääkimise eest, ise edasimüüja.
Tehtud, mõeldud.