Tere, Lääne-Virumaal Offroad rajad
Moderaator: Moderators
Tere, Lääne-Virumaal Offroad rajad
Tere, ega keegi ei oska anda teada kust ja kelle kaudu kuskil rajal Lääne-Virumaal sõita saaks, et olen omakandi metsades mütand (kus load saadud sõiduks) ja sooviks leida uusi radu. Parem oleks kui on Tamsalu lähistel. Võivad olla ka Tallinn- Aegviidu-Tamsalu lõigul
. Vabandan, kui selline teema on olnud, kuid ei leidnud ise.
siin kaardil ka paar KP-d Lääne-Virus:
http://offroad.uusmeedia.ee/map/BigMap.php
http://offroad.uusmeedia.ee/map/BigMap.php
Kui põrandat vaja, siis küsi! Erinevad parketid,
linoleum,pvc,laminaat,puit .... 5kaks888kuus8
linoleum,pvc,laminaat,puit .... 5kaks888kuus8
Täna õhtul läheme 2-3 autoga ühele huvilisele kõrvemaale/polügonile offroad pisikut süstima. Rahulik sõit.xaqu20 kirjutas:Tegemist oleks Nissan Patroliga SD33 mootoriga pika kerega et kõrgendusi pole teind aga vahel oleks lihtsalt soov uusi maid avastada ja mõnusalt metsas,mudas,mägedes mütata. Oleks hea kui oleks ta mitte tasuline rada!!! Vintsi pole!!! On vahel abiks olnud ka koormarihmad
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
Et oleks huvi isegi aga kus see asub täpsemalt ja mis kell on õhtu kuna ma ise tööl Tallinna lähistel umbes 5-ni ja siis sõidan Tamsalu umbes tunnike, et eks ma võtan ühendust8)Marlai kirjutas:Täna õhtul läheme 2-3 autoga ühele huvilisele kõrvemaale/polügonile offroad pisikut süstima. Rahulik sõit.xaqu20 kirjutas:Tegemist oleks Nissan Patroliga SD33 mootoriga pika kerega et kõrgendusi pole teind aga vahel oleks lihtsalt soov uusi maid avastada ja mõnusalt metsas,mudas,mägedes mütata. Oleks hea kui oleks ta mitte tasuline rada!!! Vintsi pole!!! On vahel abiks olnud ka koormarihmad
Meie hakkame kella poole 5 aeg Rakverest Kemba poole liikuma. Sealt läheme kõrvemaa äärele ja suundume polügoni poole.xaqu20 kirjutas:Et oleks huvi isegi aga kus see asub täpsemalt ja mis kell on õhtu kuna ma ise tööl Tallinna lähistel umbes 5-ni ja siis sõidan Tamsalu umbes tunnike, et eks ma võtan ühendust8)Marlai kirjutas:Täna õhtul läheme 2-3 autoga ühele huvilisele kõrvemaale/polügonile offroad pisikut süstima. Rahulik sõit.xaqu20 kirjutas:Tegemist oleks Nissan Patroliga SD33 mootoriga pika kerega et kõrgendusi pole teind aga vahel oleks lihtsalt soov uusi maid avastada ja mõnusalt metsas,mudas,mägedes mütata. Oleks hea kui oleks ta mitte tasuline rada!!! Vintsi pole!!! On vahel abiks olnud ka koormarihmad
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.