Kas see võib olla Isuzu Trooper

Moderaatorid: Landy, Moderators

Vasta
kõigegriinim
Rookie

Kas see võib olla Isuzu Trooper

Postitus Postitas kõigegriinim »

Tere.
Olen nüüd mõnda aega seda foorumit jälginud. Ise off-roadi ei tee, aga huvitav on lugeda. Mõnest terminist hakkan juba aru saama. Häda on aga selles, kolisin sügisel maale ja ausalt öeldes - 84. aasta Honda Civic hakkab kuidagi jõuetuks jääma. (võib küll naerda) Eriti, kui on aja peale minek. Ka kaasa Wolksvagen Passat tundub talvel natuke kipakas.
Sõidan põhiliselt kahe linna vahet. Nädalas kolm-neli korda 25 km ots ja kuus 2-3 korda 100 km ots. Kodu juures mudane eriti pole, rohkem selline konarlik. (muda põhjast kraabib hädaga Hondagi pae välja, aga jääb põhja peale.) Olen nüüd seilanud siin ja mujalgi foorumites ja leidnud, et minu elustiili juures oleks äkki sobiv Isuzu Trooperi masti auto. Lihtsalt - maja ümber ehitamist küll. Veaks isegi käruga üht-teist. Ja talvel pääseks ka kergemast pinnatuisust läbi, kui häda käes. (Muidu hoiab üks naaberküla mees teed lahti.) Raha ka nagu eriti pole, mingi 30-40 000 venitaks välja ehitamise kõrvalt. Ühesõnaga oleks tarvilik - selline talvisem veoloom, keda ka suvel mõnikord vankri ette rakendaks. (Mitte igapäevaselt.)
Eriti putitaja pole, nooruses ikka tuli võrr oma kätega koku panna, aga püsivat huvi pole tekkinud. Praegu lappab autosid üks spetsialist. Hakkasin talle ääri-veeri seletama, et on miskit 4vedu tarvis ja ta hakkas kohe hädaldama.
Nissan Patrol, Jeep, LC jt tunduvad kuidagi liiga suure mahuga minu jaoks. Mõtlen ka putitamise mõttes. Honda ei võta praegu aastas üle paari-kolme tuhande, Wolkari peale kulub umbes poole rohkem (ta ka uuem).
Mida teha? Kas osta Trooper või on veel midagi sellise olemussuhtega?
Kui keegi viitsib selle nüüd läbi lugeda ja paar arvustuslikku sõna öelda, siis olen tänulik küll. Ja võib naerda küll, kui naer peale tuleb. Eks mind ennastki paneb muigama, kui siinse pilguga oma mõtisklustele vaadata püüan.
Muidu jõudu ja jaksu.
võin ka viiliõli tuua
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kui me võtame ette näiteks auto24.ee ja panema sinna filtri ks 40 KEEK, siis tulemus on selline:
http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... =/sts=/r=2

Jätsid tekstsi mainimata ühe olulise asja,kas otsid diisel- või bensiinimootoriga iseliikurit?

Niisma nelikveoliseks pole ilmslet kõige halvem valik.
Samas võid ilmselt ka Mitsu Pajero peale mõelda.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Listist valiks linnamaasturiks Cherokee (mulle lihtsalt meeldib see neljaliitrine kast) ja metsamaasturiks Samurai.

Mis Trooperisse puutub siis sõbral on selline igapäevaliikuriks (kui aus olla siis juba teine) ja ta on küll rahul.
Kui tahad siis võin privasse telefoninumbri saata.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Trooper = Liiga kallis meie oludesse, jupid kallid ja laguneb. Lisaks sellele, mis maastur see ilma talasillata on? Sellel ju ees mingi sõltumatu torsoon-ibrahimov;)
Patrol = Hea odav valik, jõuline mootor. Enda auto remondikulud on 20000km peale 0.- eeki olnud. Ainult õli ja filter ning tuld! Vanad on mõnusalt kandilised ja arhailised, mõnele meeldib mõnele mitte, maitse asi.
LC = Sama jutt mis Patroli kohta, ülejäänu on juba maitse asi auto juures
Jeep = Hea maastur, aga mulle isiklikult ei meeldi bensumootor maasturi juures. Muidu pidada pole ka väga kallis ja kätte saab odavalt auto.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

jr kirjutas: Lisaks sellele, mis maastur see ilma talasillata on? Sellel ju ees mingi sõltumatu torsoon-ibrahimov;)
Jaak, hoolimata ka minu enda talasilla fanatismist pööraks ma su tähelepanu selle, et kodanik ei otsi off-road autot, vaid 2WD asendusmasinat. Teisisõnu, tal on vaja võimekat vedurit haagise ette ja talvel kliirentsit lumehangede läbimiseks.

Mõlemal juhul pole esisilla konstruktsioon küll takistuseks. Pealegi, kui ta tahab ka maanteel kulgeda, siis soovitaks mina pigem spiraalvedruga mudelit.

Kahjuks ei oska mina ise midagi head ega halba sellesse hinnklassi mahtuvate Vitarate, Sportegede kohta arvata.
Viimati muutis Landy, K Juul 06, 2005 9:48 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Landy kirjutas:
jr kirjutas:Kahjuks ei oska mina ise midagi head ega halba sellesse hinnklassi mahtuvate Vitarate, Sportegede kohta arvata.
Sportage kohta lisan omalt poolt, et kui leiad veel mitte mädanema lastud isendi ja ka veermik on korras (eriti esisild! ja muidugi kõik muud osad mida peab suvalise auto juures kontrollima), siis on tegemist igati vastupidava ja asise maasturiga sinu tingimuste kohta. Tal on ka raam ja manuaalne vahekast ja aeglusti.
Põhihäda ongi kere kiire rooste minek ja nõrk esisild (kui hooldada korrapäraselt, siis pole midagi viga, käest ei või lasta sealseid pooltelje nõellaagreid).
kõigegriinim
Rookie

Postitus Postitas kõigegriinim »

Suur tänu kõigile, mõtlemisainet kui palju taas.

Landy kirjeldas väga täpselt ja lühidalt minu tegelikke vajadusi:

"Jaak, hoolimata ka minu enda talasilla fanatismist pööraks ma su tähelepanu selle, et kodanik ei otsi off-road autot, vaid 2WD asendusmasinat. Teisisõnu, tal on vaja võimekat vedurit haagise ette ja talvel kliirentsit lumehangede läbimiseks."

Ja otsin ikka bensiiniga.

Muidu kujult meeldivad ikka väga küll sellised nagu Patrol ja üldse kandilised. Aga esialgu ehmatab maht ikka ära. Eks peab ikka natuke vist harjuma. Kogu elu selliste väikeste üheinimeseautodega sõidetud.
Mõtisklen veel natuke, eks ma tean siis kellelt abi küsida. Pean nüüd nädalakese veel töösse süvenema, siis süvenen taas autosse.

Igatahes - asjalik koht. Sain targemaks kui nii mõneski teeninduses.
võin ka viiliõli tuua
Vasta

Mine “Isuzu”