Linnameeste sõit 12. septembril algusega Lehtsest
Moderaator: Moderators
Linnameeste sõit 12. septembril algusega Lehtsest
Nagu siis tasakesi on saanud hõikuda, teeme ühe väikese linnameeste sõidu. Auto millega võib osa võtta, peaks olema neliveoline ja soovitavalt veidi karvasema mustriga rehviga, kui hetkel sõiduautodel all peab olema. Vints ei ole kohtustuslik ning snorkel samuti mitte.
Päev algab hommikul Lehtse külje all väikese vigursõiduga, kus iga mees saab oma käe ja auto soojaks roolida. Samal ajal võib soovi korral teha ka grilli ja niisama pulli. Kui kõigil on käed soojad ja kõhud täis, liigume edasi metsade vahele mudastele teedele autodele mudaravi andma. Sõidu pikkus oleneb kohale tulnud autode arvuti ning kohalolijate viitsimisest.
Kogunema võib hakata 12.09 hommikul alates kella 9:00'st koordinaatidel N59 16 21.0 E25 51 24.5
Päev algab hommikul Lehtse külje all väikese vigursõiduga, kus iga mees saab oma käe ja auto soojaks roolida. Samal ajal võib soovi korral teha ka grilli ja niisama pulli. Kui kõigil on käed soojad ja kõhud täis, liigume edasi metsade vahele mudastele teedele autodele mudaravi andma. Sõidu pikkus oleneb kohale tulnud autode arvuti ning kohalolijate viitsimisest.
Kogunema võib hakata 12.09 hommikul alates kella 9:00'st koordinaatidel N59 16 21.0 E25 51 24.5
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Edasi lükkamine on kahjuks suhteliselt mõeldamatu, kuna 2/3 meie korraldustiimist on just sellel nädalavahetusel vabad. Mis teha, kui mõned mehed käivad kuude kaupa välismaal rasket raha kokku ajamas...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
:O see ju linnameeste sõit, ma maamees:D seega peab ootama kui boob millegi tõsisemaga hakkama saab:)rato kirjutas:karli sa oled vastik ässitaja![]()
Oleks ka tulija arvatavasti, on jälle mida testida
Muidugi härra Porkuni metsast lubas septembris midagi suurejoonelist korraldada--ootame huviga...
Nii Saani mudimas
Jajaaah olen nüüd inglismanide juurest tagasi ,ning ongi paras aeg hakata radu ülevaatama.Ma vaatasin,et vist peab seesamuse sõidu oktoobri esimesel nädalavahetusel tegema. 26 sep eestikad ragbis ja 19,20 tööl ja 10 oktoober juba sommid siin.Aga eks ma panen rajalegendi siis kokku ja annan teada ,kus ja mis . 

meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
tel :56 608 910
VägevMerelane kirjutas:Jajaaah olen nüüd inglismanide juurest tagasi ,ning ongi paras aeg hakata radu ülevaatama.Ma vaatasin,et vist peab seesamuse sõidu oktoobri esimesel nädalavahetusel tegema. 26 sep eestikad ragbis ja 19,20 tööl ja 10 oktoober juba sommid siin.Aga eks ma panen rajalegendi siis kokku ja annan teada ,kus ja mis .

Nii Saani mudimas