Linnameeste sõit 12. septembril algusega Lehtsest

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
boob
Moderator

Linnameeste sõit 12. septembril algusega Lehtsest

Postitus Postitas boob »

Nagu siis tasakesi on saanud hõikuda, teeme ühe väikese linnameeste sõidu. Auto millega võib osa võtta, peaks olema neliveoline ja soovitavalt veidi karvasema mustriga rehviga, kui hetkel sõiduautodel all peab olema. Vints ei ole kohtustuslik ning snorkel samuti mitte.

Päev algab hommikul Lehtse külje all väikese vigursõiduga, kus iga mees saab oma käe ja auto soojaks roolida. Samal ajal võib soovi korral teha ka grilli ja niisama pulli. Kui kõigil on käed soojad ja kõhud täis, liigume edasi metsade vahele mudastele teedele autodele mudaravi andma. Sõidu pikkus oleneb kohale tulnud autode arvuti ning kohalolijate viitsimisest.

Kogunema võib hakata 12.09 hommikul alates kella 9:00'st koordinaatidel N59 16 21.0 E25 51 24.5
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Krt. Just kiikingu võistlused sel ajal. Lükka nädala võrra edasi!
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
t6nn
Rookie

Postitus Postitas t6nn »

oleks ka edasilükkamise poolt :)
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Edasi lükkamine on kahjuks suhteliselt mõeldamatu, kuna 2/3 meie korraldustiimist on just sellel nädalavahetusel vabad. Mis teha, kui mõned mehed käivad kuude kaupa välismaal rasket raha kokku ajamas...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Jääme ootama siis sellist sõitu kus ikka vintsi ka vaja läheks :)
Nii Saani mudimas
rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

karli sa oled vastik ässitaja :D

Oleks ka tulija arvatavasti, on jälle mida testida 8)
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

rato kirjutas:karli sa oled vastik ässitaja :D

Oleks ka tulija arvatavasti, on jälle mida testida 8)
:O see ju linnameeste sõit, ma maamees:D seega peab ootama kui boob millegi tõsisemaga hakkama saab:)

Muidugi härra Porkuni metsast lubas septembris midagi suurejoonelist korraldada--ootame huviga...
Nii Saani mudimas
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Jajaaah olen nüüd inglismanide juurest tagasi ,ning ongi paras aeg hakata radu ülevaatama.Ma vaatasin,et vist peab seesamuse sõidu oktoobri esimesel nädalavahetusel tegema. 26 sep eestikad ragbis ja 19,20 tööl ja 10 oktoober juba sommid siin.Aga eks ma panen rajalegendi siis kokku ja annan teada ,kus ja mis . :D
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Merelane kirjutas:Jajaaah olen nüüd inglismanide juurest tagasi ,ning ongi paras aeg hakata radu ülevaatama.Ma vaatasin,et vist peab seesamuse sõidu oktoobri esimesel nädalavahetusel tegema. 26 sep eestikad ragbis ja 19,20 tööl ja 10 oktoober juba sommid siin.Aga eks ma panen rajalegendi siis kokku ja annan teada ,kus ja mis . :D
Vägev :lol: Sebin endale ka siis vaba nädalavahetuse juba ära - mul veel eelmisest korrast kaks lauaviina külmas :bg
Nii Saani mudimas
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Need LV d mis sul külmas Karli need on selle Janeku Eri tagajärg :D :twisted:
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Okt esimene nädalavahetus on siis lisaks muudele ka Janeku sünnipäeva afterparty- loodame, et seekord on sünnipäevalaps ka natuke sõbralikemas suhetes selle kangema kraamiga :lol:
Nii Saani mudimas
Kasutaja avatar
maasikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas maasikas »

Tervist ka minu poolt,paneme ka kohalike külameeste poolt neli rahvamaja stardivalmis.Saab tore sõit olema.
Kopp ees
Mudder

Postitus Postitas Kopp ees »

Tere,mina hääletan pealkirjas mainitud ürituse poolt.Praeguse seisuga oleks küll tulija.Liikuriks standard D22
Monterey
Rookie

Postitus Postitas Monterey »

Tere, annan ka parima, et kohal olla. Kogunemis koha koordinaadid võiks tegelikult lahti seletada, kuna paljud ei saa äkki hakkama selle otsimisega.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”