K: jeep wagoneer
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
K: jeep wagoneer
olen värske wagoneeri 1975 omanik ja tekkis küsimus et mille järgi neid sildasid neil eristatakse. dana ? kas neil vanadel on muidu kõik ühed sillad all?
Re: K: jeep wagoneer
Natuke tarkust peaks siit saama,http://www.grandwagoneers.com/swen17 kirjutas:olen värske wagoneeri 1975 omanik ja tekkis küsimus et mille järgi neid sildasid neil eristatakse. dana ? kas neil vanadel on muidu kõik ühed sillad all?
Või Google otsing,Jeep Wagoneer/SJ
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
-
- I live off from the mud
HM, 1700 on vähevõitu... Schultz, mis mootoriga Wagoneer on?
Kui passis puudub märge, siis läheb järgmsiena arvesse täismass. Palju see on?
Uudistan seepärast, et mulle Wagoneer kohutavalt meeldib, aga lihtsalt meeldimise pärast ei saa ma endale autot lubada. Küll aga on mul vaja poole aasta pärast hakata tirima haagist, mis kaalub vähemalt 2200 kg... Sinna ette veduriks võiks juba mõelda, kui passis vastav number oleks.
Uudistan seepärast, et mulle Wagoneer kohutavalt meeldib, aga lihtsalt meeldimise pärast ei saa ma endale autot lubada. Küll aga on mul vaja poole aasta pärast hakata tirima haagist, mis kaalub vähemalt 2200 kg... Sinna ette veduriks võiks juba mõelda, kui passis vastav number oleks.
- schultz
- Off Roader Wannabe
Mootor on AMC258 ehk 4,2 bensukas ja väidetavalt 126kW(passis küll kirjas 84kW, aga teise masina mootori olevat eelmine omanik peale tõstnud). Täismassi pakutakse 2810kg.v6sa kirjutas:HM, 1700 on vähevõitu... Schultz, mis mootoriga Wagoneer on?
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks
masu masu:)....kui on võimalik kokku hoida siis seda tuleks ka teha ma arvan-ja kuna meie ark inimesed üldjuhul pole kõige pädevamad alati teh passi kirjutama õigeid asju siis peab silma peal hoidma,et nad mulle sinna liiga palju kilovatti ei kirjutaks-see auto niguinii igapäevases liikluses ei osale ja milleks siis maksta tühja