Tere,
Täna otsustas siis salongi ventilaator oma töölepingu lõpetada. Ei tööta mitte ühegi asendi peal.
Vaatasin, kaitse on terve, vool tuleb sinna LOW/MED/HIGH lülitile ka peale, siis vaatasin kõrvalistuja pool seda juhtmekimpu, mis kinnitub kogu selle ventilaatori kaadervärgi külge.
Siis jooksevad seal ka mingid vaakumvoolikud ringi, kas nende korrasolek võib ka seda vendi tööd segada?
Jäi silma Taneli teema, Heater Blower resistorist, ehk ongi see jupp mul läbi?
YJ-l lakkas salongi ventilaator töötamast.
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Proovi nii, et liiguta hoogasalt seda ülemist hooba (OFF-VENT-HEAT-...midagi veel). Seal on üks selline lüliti mis peaks kogu süsteemi vajadusel välja lülitama. Mul kaa vahepeal too jebib ja siis ongi sama lugu nagu sul, et ei tööta enam miski. Kui see ei aita siis pead veidike lammutama ja proovima toda lülitit ahelast välja võtta. Ühesõnaga keeruline jutt aga ei oska paremini seletada.
Ventilaator lakkas töötamast, kui kapoti all, tulemüüri küljes, akupoolsel küljel mingit releed näppisin. Sai see relee maha võetud, klemmid puhastatud ja tagasi pandud. Kuid see relee hakkas klõpsima ja vool ei olnd ja oli... Selle peale kõik muud asjad töötavad, kuid mitte ventikas.
XIM, sa mõtled, et see lüliti, kuhu mingid vaakumvollad külge lähevad, vajab näppimist.
Selle heater blower resistorile tuleb vool ilusti peale.
Kuid ma ei saa aru, miks neid vaakumvollasid on vaja??
Üks on roheline ja teine must.
XIM, sa mõtled, et see lüliti, kuhu mingid vaakumvollad külge lähevad, vajab näppimist.
Selle heater blower resistorile tuleb vool ilusti peale.
Kuid ma ei saa aru, miks neid vaakumvollasid on vaja??
Üks on roheline ja teine must.
Vaakumlüliti on kaa seal, aga too on elektrilüliti ikka, kaks rohelist juhet läks minu omal külge. Ta asub nagu selle hoobade ploki peal raadio poolses servas, lülitab teda ülemine hoob.
Vaakumiga juhitakse õhu pealevoolu klappi, kui vaakumit ei ole on klapp kinni ja õhk salongi ei pääse, nii kui vaakum tuleb avatakse kalpp.
Plower resistor tekitab piltlikult öeldes ventika mootorile erinevad kiirused. Kui too ei tööta siis töötab mootor ainult max pööretega. Sinna pistikusse tuleb üks vool ja tagasi läheb kaks erinevat kiirust. Kui vaheldumisi lasta voolu peale siis peaks töötama erinevate kiirustega sul see ventika mootor.
Seal samas enamvähem kus too plower resistori pistik on, on kaa ventika mootori pistik (2 klemmi sees, + ja -). Vaata uuri seda korpust seal kõrvalistuja jalge all, leiad vast ülesse, lase sinna otse vool peale saad teada, kas ventika mootor töötab.
Krdi keeruline on foorumi kaudu autot remontida
Vaakumiga juhitakse õhu pealevoolu klappi, kui vaakumit ei ole on klapp kinni ja õhk salongi ei pääse, nii kui vaakum tuleb avatakse kalpp.
Plower resistor tekitab piltlikult öeldes ventika mootorile erinevad kiirused. Kui too ei tööta siis töötab mootor ainult max pööretega. Sinna pistikusse tuleb üks vool ja tagasi läheb kaks erinevat kiirust. Kui vaheldumisi lasta voolu peale siis peaks töötama erinevate kiirustega sul see ventika mootor.
Seal samas enamvähem kus too plower resistori pistik on, on kaa ventika mootori pistik (2 klemmi sees, + ja -). Vaata uuri seda korpust seal kõrvalistuja jalge all, leiad vast ülesse, lase sinna otse vool peale saad teada, kas ventika mootor töötab.
Krdi keeruline on foorumi kaudu autot remontida