Kütte probleemid

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
pilgrems
Rock Crawler

Kütte probleemid

Postitus Postitas pilgrems »

Probleem siis järgmine auto ei käivitu kui käivitada starterist , kui lükkata tõmmata siis läheb kohe käima ja pikka vedamist pole vaja.

Kuid seal on üks aga , peale käima minekut ei võta tuure üles, alguses joriseb kusagil 1000 pöörde juures kuigi gaasi pedaal on põhjas.
Peale 10 seki võttab tuurid üles ja mootor töötab suht normaalselt. Kui arvestada seda et käsi gaasi hoob on peale keeratud. ning normaalselt oleks pöörded ca 3000. no ja muidugi jõudu pole et korralikult edasi liikuda.

Kirjeldasin lühidalt olukorda ja minu aru on otsas. Olen puhastanud kütte paagi , torustikul lekkeid ei ole, kütte filter on uus.
Ainuke järeldus on et tuleb minna kõrgsurve pumba kallale aga mida sealt ja kust otsida???

Kõik asjalikud ideed tere tulnud.

Autoks Asia Rocsta 2.2 diisel 45 kw .
Mootor peaks olema kasutuses Kia ja Mazda autodel.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Kasutaja avatar
sambla-aadu
Rock Crawler

Postitus Postitas sambla-aadu »

sul on kütusesüsteemis õhumull sees.
51963080
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

pihustite pealt õhk eemaltatud
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
seenior2
Fitting 38"

Postitus Postitas seenior2 »

Ka mulle tundub,et veab kuskilt lisaõhku sisse,aga kõrgsurve pump jäta lahti kiskumatta,kui just silmaga kuskilt ei paista,et tilgub-märgub.Katsu kogu toitesüüsteem ära survestada ja siis otsi luubiga leket :!: :!: Mul on olnud variant,et torustiku ühendaval küttevoolikul(eriti,kui iga on) on tibatilluke auguke ja ainult survestatuna läheb niiskeks :evil: Vahetad ära ja :lol: Edu!
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”