E-kategooria lubade omaniku Klapperile sõiduks

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

E-kategooria lubade omaniku Klapperile sõiduks

Postitus Postitas Myrgel »

Probleem järgmine: vaja võistlusauto treilal Klapperile saada, aga kellelgi meist pole E'ga lõppevaid lube. Seega küsimus järgmine: Kas oleks kedagi kes oleks nõus sanga istuma? Vastutasuks pole pakkuda muud, kui tasuta sõitu Lõuna-Eestisse ja meie lõbusat seltskonda. Autoks on Disco II.

Ette tänades:
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

Vahetan E kategooria lubade omaniku Ckategooria lubade omaniku vastu 1:1
Vastu pakun mõnusat sõitmist C kat veoautoga klaperile.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
Kasutaja avatar
Kjen
Der Sponsor

Postitus Postitas Kjen »

Ot ot ot! Ei tea mis mõnusat sõitu tegeva veoauto omanik asjast ka arvab?
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Kjen kirjutas:Ot ot ot! Ei tea mis mõnusat sõitu tegeva veoauto omanik asjast ka arvab?
Oh jah, sina läksidki mul täitsa meelest. Mul on siis volitused edasivolitamise õiguseta või?
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

inseneer kirjutas:Vahetan E kategooria lubade omaniku Ckategooria lubade omaniku vastu 1:1
Ära ütle,et selle Moogiga plaanid Klapperile loksuda?
Kasutaja avatar
rmann
Rock Crawler

Postitus Postitas rmann »

inseneer kirjutas:Vahetan E kategooria lubade omaniku Ckategooria lubade omaniku vastu 1:1
Äh , mul C olemas .
Peab Myrgliga rääkima - see võiks ju ka meile sobida.
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td

Ja kui keegi tunneb vajadust siis : 50 97 26üheksa

Pilt
Kasutaja avatar
Kjen
Der Sponsor

Postitus Postitas Kjen »

Üldiselt on nii, et kurvad kogemused sõidukite laenamisega on minu maailmavaate niikaugele viinud, et minule kuuluva auto roolis istub kas keegi Imedepõllult või mina ise.
Kusjuures imedepõllu-Petsi rooli sundimisel on minupoolne nõue, et ta peab selle eest saama õiglast tasu.
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Kjen kirjutas:Üldiselt on nii, et kurvad kogemused sõidukite laenamisega on minu maailmavaate niikaugele viinud, et minule kuuluva auto roolis istub kas keegi Imedepõllult või mina ise.
Kusjuures imedepõllu-Petsi rooli sundimisel on minupoolne nõue, et ta peab selle eest saama õiglast tasu.
MOTT.

Järelikult ei saa ma aidata Myrgel offroad tiimi transa osas.
Kasutaja avatar
Kjen
Der Sponsor

Postitus Postitas Kjen »

Kuidas ei saa? Kui Lumivalguke kasti panna, siis saab sappa panna ka haagise!
Lahendada on vaja ainult lumivalgukese kasti saamise probleem ja haagise kinnitamise probleem.
Haagise pistiku probleem on juba päris väike mure.
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Kjen kirjutas:Kuidas ei saa? Kui Lumivalguke kasti panna, siis saab sappa panna ka haagise!
Lahendada on vaja ainult lumivalgukese kasti saamise probleem ja haagise kinnitamise probleem.
Haagise pistiku probleem on juba päris väike mure.
Vaevalt, et Inseneer hakkab meie vedamiseks vollile 20cm kõrgusele maast, haagisekonksu panema. Seega sellega ellmineerisid eelpoolmainitud transpordiskeemi ära. Samas Omanik otsustab. Pealegi, asfalt on palju hirmsam koht kui Klapperi mäed ja seega oht auto ära lõhkuda täiesti reaalne. Eriti kui nii hirmus mees roolis nagu Riho.

Kui nüüd jällegi asjalikuks muutuda, siis ootaks lahkematelt pakkumisi sanga istumise osas. Või on mõni vakantne veoautokast veel vaba?

Siiralt ette tänades:
Myrglid
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
Kjen
Der Sponsor

Postitus Postitas Kjen »

Kui te, Myrglid, esmaspäevaks kaasaegsemat transpordiviisi ei leia, siis ma võin ise Volliga lõunasse sõita (kui organiseeritakse mulle mõned isiku töökaitsevahendid ja kohapealse transpordi). Mis kastis on ja kuidas see sinna ja sealt ära saab, leppige ise kokku teise osapoolega.

Ma isiklikult arvan, et Riho puhul on tõenäosus, et tee kõrval liigniisket kartulipõldu vms seniproovimata off-road keskkonda nähes silmad ruutu lähevad ja volli läbivust testima minnakse umbes 3,2 korda väiksem kui näiteks Insneeri puhul ja 6,8 korda väiksem kui Tai puhul, aga vanatehnika on vanatehnika ja ma tahan olla 100% veendunud, et juht teab mis teeb ja mis teha on vaja ja kui õigel ajal ei teinud, siis jaksab oma jama kinni maksta.

Aga klapperile sattus volli ainult seepärast, et mina kui pikajuhtmeline ei hammustanud läbi TR-1 võistleja salakavalat küsimust, "kas ma volliga klapperile võin minna, paneks sinna sõites lumivalgukese kasti".
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Kjen kirjutas:Kui te, Myrglid, esmaspäevaks kaasaegsemat transpordiviisi ei leia, siis ma võin ise Volliga lõunasse sõita (kui organiseeritakse mulle mõned isiku töökaitsevahendid ja kohapealse transpordi). Mis kastis on ja kuidas see sinna ja sealt ära saab, leppige ise kokku teise osapoolega.

Ma isiklikult arvan, et Riho puhul on tõenäosus, et tee kõrval liigniisket kartulipõldu vms seniproovimata off-road keskkonda nähes silmad ruutu lähevad ja volli läbivust testima minnakse umbes 3,2 korda väiksem kui näiteks Insneeri puhul ja 6,8 korda väiksem kui Tai puhul, aga vanatehnika on vanatehnika ja ma tahan olla 100% veendunud, et juht teab mis teeb ja mis teha on vaja ja kui õigel ajal ei teinud, siis jaksab oma jama kinni maksta.
See on juba nagu mehejutt! Natukene lahtiseks jääb see töökaitsevahendite ja kohaliku transpordi jutt aga seda juba näost näkku.
Aga klapperile sattus volli ainult seepärast, et mina kui pikajuhtmeline ei hammustanud läbi TR-1 võistleja salakavalat küsimust, "kas ma volliga klapperile võin minna, paneks sinna sõites lumivalgukese kasti".
:rofl:

Teemat veel kinnu ei pane, aga tundub, et asi hakkab lahenema. Tervitused ka Taxopetsile, kes lubas treila sinna viia, aga kohe ise muu transpordiga tagasi tulla. Kuigi see lahendaks järgmise aasta klapperile mineku probleemi, siis kahjuks on meil autot ka vahepeal vaja. Seega oleks ka tagasi vaja saada.

Päikest:
Urmas
www.myrgel.com
Vasta

Mine “Bizniz”