Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.
Ahhoi!
Sai siis villand 10mm trossi sikutamisest ja plaan panna siis Wranglerile ette 8mm tross.
Vintsiks on T-max 12500.
Targad vintsmännid ehk oskavad soovitada kas asjal jumet ja kas 8'ne vastu peab? Ja millist trossi kasutada.
Kevlarit ei jaksa praegusel hetkel veel osta .
Sai siis villand 10mm trossi sikutamisest ja plaan panna siis Wranglerile ette 8mm tross.
Vintsiks on T-max 12500.
Targad vintsmännid ehk oskavad soovitada kas asjal jumet ja kas 8'ne vastu peab? Ja millist trossi kasutada.
Kevlarit ei jaksa praegusel hetkel veel osta .
Aigar
Kas te tõesti olete kasutanud kogu aeg 10mm trossi?
8mm tross veab wrangleri suht igast asendist välja, mina ei näe küll mingit probleemi. ära põe, proovi, näed et on hea, ning pooli peale mahub ka oluliselt rohkem trossi.
Jünger
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Mul on Patroli ees olnud eelmisest Klapperist saadik 8mm T-Max-i tross ja on ennast igati õigustanud.
Vintsiks mehhaaniline, mis ei ole just kõige lahjem .Auto kaalub 2,4T.
Eks jah rammu on kätesse kõvasti kogunenud selle trossi vedamisega
Aga kas trossil ja trossil on ka vahe? Lähen ostan kuskilt K-Rautast trossi, aasad külge ja minek?
Ax kirjutas:Eks jah rammu on kätesse kõvasti kogunenud selle trossi vedamisega
Aga kas trossil ja trossil on ka vahe? Lähen ostan kuskilt K-Rautast trossi, aasad külge ja minek?
Tellisin omale eelmine aasta mingi üüber-super keerdumatu määritava kraanatrossi, mille tõmbetugevus oli ca 1,5 korda suurem kui siin saadaolevatel trossidel.Hind oli umbes kahekordne.Lootsin ise,et see kestab kindlalt.Sittagi ei kestnud.
Jutt käib siis 8 mm-test.
Suutsin selle ühe 4 tunnise sõidu jooksul 6 korda puruks tõmmata ja lõpuks koosnes see ainult sõlmedest.
Trossi ost on puhas loterii.Nagu vedrudki.Mõni kestab,teine jälle mitte.
Milline ja mis tross... selliseid teemasid leiad siit veel ka otsingut kasutades.
Aga R - kesko jne tross ei kesta absoluutselt. Sertexi omad on valdavalt ok.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Ax kirjutas:Aga teab keegi kustkohast Tartus sellist trossi leiaks?
Seda certexi trossi müüvad ka teised kohad. Mina olen ostnud seda Tähe tn lasita majast - selle all on mingi tööriista pood, kus müüakse lisaks ka kõiki polte, mutreid jne.
Olen ostnud ka K-rauast, seal oli samuti rullil kirjas certex.
Ja Tartu Certex ei tahtnud mulle meetri kaupa müüa. Kui tellida viitsid, siis saab. Nad lasevad Tallinnas välja lõigata ja saadavad Tartu.
Tegelikult kui keegi viitsib Certexi kodukat vaadata, siis nad müüvad trosse, mis on mõeldud erinevateks otstarveteks, milline nendest on rauapoes, ilmselt kõige odavam ja sitem...
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!