Wrangleril esimesed vedrukiiged taha
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Wrangleril esimesed vedrukiiged taha
Ahhoi!
Tekkis siuke probleem viimasel SMS'il, et järjekordselt vedrud kõverad ja üks kiige suutis ennast isegi peaaegu 180 kraadi vastu raami keerata.
Sellest tekkis mõte, et kui panna kiiged hoopis taha poole siis kraavipõhjad ja kännud ei löö vedrulehti kõveraks!
Muidugi selle tulemusena kerkib auto nina mingine 20 cm kõrgemale ja seega on vaja ka autol tagumist otsa tõsta. Seal on kohal kohe uus probleem - gardaan.
On kellegil antud asjaga kokkupuudet või oskab head nõu anda!
Tekkis siuke probleem viimasel SMS'il, et järjekordselt vedrud kõverad ja üks kiige suutis ennast isegi peaaegu 180 kraadi vastu raami keerata.
Sellest tekkis mõte, et kui panna kiiged hoopis taha poole siis kraavipõhjad ja kännud ei löö vedrulehti kõveraks!
Muidugi selle tulemusena kerkib auto nina mingine 20 cm kõrgemale ja seega on vaja ka autol tagumist otsa tõsta. Seal on kohal kohe uus probleem - gardaan.
On kellegil antud asjaga kokkupuudet või oskab head nõu anda!
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Üks variant on tõsta vedrud silla peale. Iseenesest veidi suurem ettevõtmine, aga tulemus on kindlasti parem kui praegu.
Kui soovid kiige kinnitust tahapoole viia, siis pane lühemad lehed. Mul olid mingi nõukogugude produkti omad. Kiik ei ulatanud nii perverselt välja nagu originaalis ja tugevamad olid ka. Mis marki seda enam ei mäleta.. Silla külge kinnitus ikka samast kohast, aga kiige nurk oli parem.
Urmas
Kui soovid kiige kinnitust tahapoole viia, siis pane lühemad lehed. Mul olid mingi nõukogugude produkti omad. Kiik ei ulatanud nii perverselt välja nagu originaalis ja tugevamad olid ka. Mis marki seda enam ei mäleta.. Silla külge kinnitus ikka samast kohast, aga kiige nurk oli parem.
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
Vedrud silla peal pigem tekitavadki purunemise probleemi. Kui ma õigesti aru saan, siis mul oli Patrulliga sama probleem ja sama lahendus plaanis(jäigad kinnitused ette ja kiiged taha). Iseasi, kuidas sild näiteks pidurdades jne käituma hakkab. Kardaaniga peab ka arvestama.
http://jeep.off-road.com/jeep/article/a ... ?id=260281 ja otsi veel shackle reversal kohta. Wranglerite kohta leidsin suht üksikasjalikke õpetusi antud protseduuri läbi viimiseks. Minu arust viidi kiige ülemine polt kõrgemale raami sisse ja sellega ei tulnud nii palju tõstet juurde. Peaasi, et raam kiige liikumist piirama ei hakkaks.
Movistari Patrolil oli tagumise kinnituse külge mingi vedru liikumist piirav kronsa aretatud, et pealeht läbi ei painduks. Eks ta ise oskab täpsemalt kommenteerida, palju see päästis. Igatahes tundus lihtne ja mõistlik lahendus.
http://jeep.off-road.com/jeep/article/a ... ?id=260281 ja otsi veel shackle reversal kohta. Wranglerite kohta leidsin suht üksikasjalikke õpetusi antud protseduuri läbi viimiseks. Minu arust viidi kiige ülemine polt kõrgemale raami sisse ja sellega ei tulnud nii palju tõstet juurde. Peaasi, et raam kiige liikumist piirama ei hakkaks.
Movistari Patrolil oli tagumise kinnituse külge mingi vedru liikumist piirav kronsa aretatud, et pealeht läbi ei painduks. Eks ta ise oskab täpsemalt kommenteerida, palju see päästis. Igatahes tundus lihtne ja mõistlik lahendus.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Wrangleril esimesed vedrukiiged taha
Oled sa ikka kindel, et 8'' tõstet kaasneb sellegaAx kirjutas:Muidugi selle tulemusena kerkib auto nina mingine 20 cm kõrgemale ja seega on vaja ka autol tagumist otsa tõsta. Seal on kohal kohe uus probleem - gardaan.
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Pane keerdvedrude peale.
Vaata sellist wranglerit, ja näed, kui lihtne see on. Raam ju mõlemal sama.
Ilmselt sobivad jeebu vedrud-lääbad, mida liigub küllaga ja poolmuidu.
urmas@cheroga seda teinud
Vaata sellist wranglerit, ja näed, kui lihtne see on. Raam ju mõlemal sama.
Ilmselt sobivad jeebu vedrud-lääbad, mida liigub küllaga ja poolmuidu.
urmas@cheroga seda teinud
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.