Ebay vs. kohalik müüja by Hulkur
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
1) See on sul UUS USA versioon, mille euroopas ei laine 96h 3A tasuta service (nagu euroopa omadele).hulkur kirjutas:Kuulge taffbuukide müüjad, palun selgitage mulle MIKS peaks maksma KASUTATUD läptop ROHKEM kui KASUTAMATA????
2)Neid "NEW" märgistusega ja tegelikult refubrishedmasinaid nähtud küll
3)Lisanduvad hinnale transa ja maksud.
4)Mina tahaks ka midagi hamba alla panna. (Või meeldib sulle rohkem kasutatud niva kardaanide ja land roveri suunatulede kuulutusi lugeda?)
Loomulikult ei keela tänapäeval keegi enada mistahes nodi netist tellida.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Ja sinu müüdavale vanale laieneb, well... seda tahaks näha...Landy kirjutas: 1) See on sul UUS USA versioon, mille euroopas ei laine 96h 3A tasuta service (nagu euroopa omadele).
Igal juhul parem kasutamata (ja USA tehasegarantiiga) refurb kui jumal teab kelle ja jumal teab mis tingimustes kasutatudLandy kirjutas:2)Neid "NEW" märgistusega ja tegelikult refubrishedmasinaid nähtud küll
Kui Sulle lausest "Free Worldwide shipping! " arusaamine ülejõu käib, siis kasuta palun sõnaraamatut. Ja km-i liitmisega saad ehk ka hakkama, ja USD kursi leiad ka üles...Landy kirjutas:3)Lisanduvad hinnale transa ja maksud.
See on kahtlemata argument mis vastuvaidlemist ei kannataLandy kirjutas:4)Mina tahaks ka midagi hamba alla panna. (Või meeldib sulle rohkem kasutatud niva kardaanide ja land roveri suunatulede kuulutusi lugeda?)

Ok, siinkohal lõpetan teise mehe businessi arvustamise. Kogu mu jutu mõte olnuks tegelikult see - pange kasutatud arvutile ikka kasutatud arvuti hind, ei muud....
- Oliver
- offroad on külm, pime ja vastik
- Kontakt:
Hulkur, kas sa siis ei taipa, et taffbuukide müüjad ongi need kõige suuremad liigkasuvõtjad? Tegelikult ma isiklikult ostan Ebay'st hulgi neid suurepäraseid masinaid kokku, panen 200-300% katet ja müün maha. Loomulikult maksuvaba tulu teenides.hulkur kirjutas:Kuulge taffbuukide müüjad, palun selgitage mulle MIKS peaks maksma KASUTATUD läptop ROHKEM kui KASUTAMATA????
Sinu postituse sisuline mõte jääb siiski pisut arusaamatuks, kas sa soovid osta uut või kasutatud Toughbook-i?
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Vaata Hulkur! Tean isegi vähemalt ühte inimest ,kellel rahakott puuga seljas ja kuigi on olemas suurepärane (soodne) internetikaubandus, siis tema eelistab enamus asju omandada emakeelt kõnelevate hõimukaaslaste käest- kui et abstraktse virtuaalse isiku käest ja veel tema emakeeles - pärast on ju kiire ja lihtne ,,jamade" korral hõimukaaslast põrmustada
Ega nõudluseta muidagi ju müüa saa!! Kui siis relva ähvardusel
Aga vihje ilmselt asjakohane.

Sees aastast 2003 piloot,vintsman,atv-
Pole võibolla õige koht vaidlemiseks aga julgen selle väitepeale natuke vastu vaielda. Vahepeal vaja mõnda müüiat maapeale kutsuda ja natuke suunata. Seda, kas see siin müüdav stuff on õiglase hinnaga või mitte, sellel teemal sõna ei võta, sest suht loll sellel alal, aga sellest ei saa aru miks kommenteerida ei tohiks. Kui inimene toob ilusti väjla, et sealt saab odavamalt ja pealekauba veel ka uue, siis why notCÄÄRFIILD kirjutas:Kas selline asi nagu HEA TAVA ei kehti enam?Hea tava on ,et teiste müügikuulutust ei kommenteerita, kui hind või asi ei meeldi ära osta!

Ja kui küsitakse kust? siis oleks mõk mõk. Saan aru et siis oleks põhjust kära tekitada.
Kõnetraat 51922951
vaba turumajanduse tingimustes on igal inimesel õigus osta ja müüa asju just sellise hinnaga, kui ise heaks arvab.
Samas ei kiida ma heaks läbukallesid, kes teise inimese avastuse (ja hea vihje) peale karvaseks kisuvad.
Kas mitte pole sellised kogukonnad, kui seegi foorum siin mõeldud eelkõige ühise huviga inimeste koosolemise ja abi-nõuande keskkonnana?
Rohkem tolerantsust ja vähem hammaste kiristamist soovides,
vana.
Samas ei kiida ma heaks läbukallesid, kes teise inimese avastuse (ja hea vihje) peale karvaseks kisuvad.
Kas mitte pole sellised kogukonnad, kui seegi foorum siin mõeldud eelkõige ühise huviga inimeste koosolemise ja abi-nõuande keskkonnana?
Rohkem tolerantsust ja vähem hammaste kiristamist soovides,
vana.
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Tundub, et tellimiseks abi otsides ebay -st või mujalt ei maksaks sinna ( http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=31286 ) ja teistesse sellistesse kohtadesse sattuda. Kui ei sattu, siis on euroopast või usast tellida reeglina odavam kui eestist. Aga kindlasti peab ka Eesti majandust toetama. Muidu voolab kõik raha välja 

Viimati muutis kopakutt, L Juul 11, 2009 1:21 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ma käin välja oma arvamuse, et siinne järelturg on lihtsalt tinginud sellised kasutatud arvutite hinnad. On ju selline trend pikalt stabiilne olnud, seega ilmselt on see siis nõudluse ja pakkumise mõnus kesktee. See, et üks-kaks isendit müstilise hinnaga aeg ajalt e-baysse satub, noh las ta olla. Alles see nädal müüsin ise kaks tutikat S-seeria Fujitsu sülekat, mis muidu poes on 25K hinnaga 9K hinnaga. Aeg ajalt ikka jookseb midagi kusagilt maailma ladudest kätte, põhjuseid on erinevaid.hulkur kirjutas:Kuulge taffbuukide müüjad, palun selgitage mulle MIKS peaks maksma KASUTATUD läptop ROHKEM kui KASUTAMATA????
+372 5028488