O: Masin võistlusteks

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

O: Masin võistlusteks

Postitus Postitas Madis »

Olla võiks odavama otsa Samurai (51kw), kas siis toorikuna või ka hea hinna korral valmis masin. Välistatud pole ka LJ70. Proovida võib ka Wranglerit või Cherot. Hind peaks jääma ca 30K kanti, sõltuvalt autost ja selle varustatusest. Ostja ei ole mina, küll aga olen kindlasti masinaid üle vaatamas.
Välistatud on igasugu pajerod ja patrolid.
Tekkimas on uus teamkond ja asjast nad üsna võhikud, aga minu autot nähes hakkavad inimesel käed erutusest värisema :D
Ei oskagi rohkem selgitada, et mida siis vaja on. Kõik on võimalik... - kuigi jah hind suunab olemuse, sest minu müügis olev võistlusauto hinnaga 130k peeti millegipärast kalliks :shock:
TR3 BHC
Madis 5115033
Mihkel89
Rock Crawler

Postitus Postitas Mihkel89 »

Oleks pakkuda küll üks wrangler aga hind on 49 K aga selleeest on masinal tehtud korralik tõste(vedrupakid sillapeal). mootoriks on 2.5 bensiin. ja kere ning raam korralik. Kui huvi, siis helista 53439347.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
mustang64
Rookie

Postitus Postitas mustang64 »

Pakkuda oleks puhtalt võistlusmasinaks ehitatud wrangler.Vahel on 4,2 liitrine gazi garbaga ridakuus. Kõrgeks tõstetud ,ees vints ,all 31 mudakad
Masin vajab natuke nokitsemist ja sättimist.Hinnaks oleks 35 kilo.Kui huvi siis tel:5243678
üritan aidata nõu ja jõuga klaasplasti teemadel
via101

Postitus Postitas via101 »

Miks sa seda ei vaata, paistab suht korralik ja hind pole ka hull ju.

http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=18003
Vasta

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”