Kes teeb nuute?

Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators

Vasta
hotrodik
Rookie

Kes teeb nuute?

Postitus Postitas hotrodik »

Tere!

Otsin kohta kus tehtaks endavalmistatud pooltelgedele peale nuudid. Eeldan et selleks on kusagil olemas mingisugune jagamispea või midagi sellist, võta kinni ainult kus see leida, äkki keegi teab.
Samas kui kellegil on eelnevaid kogemusi isevalmistatud telgede kohta oleks tore nendest kuulda. Nimelt millist konkreetset terase marki, mida saab ka reaalselt Eestist osta, oleks mõtet kasutada ja kas kõik teljed karastatakse või termotöödeldakse hiljem.
Tänud!
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Kes teeb nuute?

Postitus Postitas tarmo »

hotrodik kirjutas:Tere!

Otsin kohta kus tehtaks endavalmistatud pooltelgedele peale nuudid. Eeldan et selleks on kusagil olemas mingisugune jagamispea või midagi sellist, võta kinni ainult kus see leida, äkki keegi teab.
Samas kui kellegil on eelnevaid kogemusi isevalmistatud telgede kohta oleks tore nendest kuulda. Nimelt millist konkreetset terase marki, mida saab ka reaalselt Eestist osta, oleks mõtet kasutada ja kas kõik teljed karastatakse või termotöödeldakse hiljem.
Tänud!
Kasutatakse eriterast, siinses seltskonnas kõige levinum on ilmselt "Orvar Supreme" (Tallinnas müüb Uddeholm), nuudid freesitakse ning lõpuks termotöödeldakse.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
no fear
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas no fear »

Mina lasin ühe võlli teha millele peale tehti siis nuudid. Materjaliks kasutati minu teada UAZiku mingit võlli. Võll läks suurele 130hj traktorile jõuvõtuvõlli mingiks ülekandeks käigukasti sisse. Eelmine läks pooleks, võtsin oma kaks võlli juppi kätte ja läksin Põltsamaale, sellisesse kohta, nagu Rikitop, seal selline mees, nagu Silver,tel. 56906560, kes selle mulle valmis tegi.
Samuti on ta mulle teinud Polarise ATV-le ka nuutide uuendamise, mis lähevad reduktorite sisse. Enne logisesid nagu hullud, peale seda on asi paigas.
Tsiklile tegi ta mingi krt, ma ei teagi, mingi väikese julla kuskile ketipingutisse, too oli pooleks ja tegi uue. Karastas ja möllas.
Uskumatuid töid teinud.
CanAm 1000XXC´21, Polaris Sportsman 1000 XP S`20,
Eestis-ATV võistkond KOHALIKUD, Soomes-ATV Team Estonia
Vasta

Mine “Modifikatsioonid edasijõudnutele”