Chevrolet Blazer 1983

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kondimurdja
Rock Crawler

Chevrolet Blazer 1983

Postitus Postitas Kondimurdja »

Selline auto siis. Seisnud viis aastat. korralikult ära roostetanud. Karpidest ja tiiva äärtest saab näpud läbi torgata. Nahk sisu, automaat, 5.0 või 5.7 mootor(täpselt ei tea) Nii palju siis infot selle kohta.
Kahjuks ei tea kas mootor käima läheb.

Küsimus: Kas keegi oskaks midagi umbes öelda või arvata. Mis võiks sellise panni hind olla. Ma tean, et seda on väga raske öelda, kui ei ole näinud ega kuulnud seda autot aga...
Mis hinda võiks sellise eest pakkuda. :roll:
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Tundmatu looma naha eest pole rohkem mõtet pakkuda, kui Kuusakoski või Refonda hinnakiri lubab :wink:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kondimurdja
Rock Crawler

Noo kuusakoski jah aga.... Kuidas näiteks selle masina osad on. Kas keegi tahaks osasi osta nt: mootori ruumist, salongist või midagi muud, mis sealt vana panni küljest veel leidub. Muidugi valu veljed on ka aga nagu juba teate viis aastat seisnud jne..või see on nii vähe esinev auto, et pole kedagi, kes tahaks sealt midagi.

Noo ja veel tahaks teada, kuidas on selle masina sillad? On tal tugevad sillad? Kas tal on olemas ka difrilukud sildades? Äkki saaks sildasi ise kasutada siis?
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Pildid konkreetse isendi sisemusest, välimusest ja kapoti lausest aitaks paljudele küsimustele täpsemad vastused anda.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kondimurdja
Rock Crawler

Landy kirjutas:Pildid konkreetse isendi sisemusest, välimusest ja kapoti lausest aitaks paljudele küsimustele täpsemad vastused anda.

Seda ma usun.... Probleem ongi selles, et ma ise olen seda näinud ja minust asub see kaugel eemal sellepärast pilte teha ei saa. Ahh eks ma vaata. Äkki kunagi saan pildid ka kuidagi :roll:
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kondimurdja kirjutas:
Landy kirjutas:Pildid konkreetse isendi sisemusest, välimusest ja kapoti lausest aitaks paljudele küsimustele täpsemad vastused anda.

Seda ma usun.... Probleem ongi selles, et ma ise olen seda näinud ja minust asub see kaugel eemal sellepärast pilte teha ei saa. Ahh eks ma vaata. Äkki kunagi saan pildid ka kuidagi :roll:
Kas auto läheduses pole ühtegi digifotoka või kaameraga mobiiliga inimest, kes suudaks need pildid sulle saata?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Postitus Postitas toilu »

ega see juhuslikult Tallinnas asu - Auto on kahte värvi ?
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Kondimurdja
Rock Crawler

toilu kirjutas:ega see juhuslikult Tallinnas asu - Auto on kahte värvi ?

Asub küll tallinnas. Minu arust ei olnud kahte värvi. Aga kus kohas tallinnas sa mõtled?
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Kondimurdja kirjutas:
toilu kirjutas:ega see juhuslikult Tallinnas asu - Auto on kahte värvi ?

Asub küll tallinnas. Minu arust ei olnud kahte värvi. Aga kus kohas tallinnas sa mõtled?
Vist oli seal nõmme kandis kui ma õigesti mäletan.
Metsas näeme rsk!!!
Kondimurdja
Rock Crawler

Jah see peakski see sama olema. Mul sõbral pole sellega midagi teha ja siis mõtlesingi, et ärin temalt selle ära, kui odavalt saaks :lol:
Eks ma katsun ikka kunagi seal ära käia ja üle vaadata selle olukorra ja pildid teha. :wink:
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Kondimurdja kirjutas:Jah see peakski see sama olema. Mul sõbral pole sellega midagi teha ja siis mõtlesingi, et ärin temalt selle ära, kui odavalt saaks :lol:
Eks ma katsun ikka kunagi seal ära käia ja üle vaadata selle olukorra ja pildid teha. :wink:
See isend kui tõesti see on mida mina mõtlen vajab ikka väga väga palju nokitsemist aega ja raha.

Kas su sõber on see loomade eest võitleja ? Mina käisin seda isendit vaatamas ning siis öeldi hinnaks 65k ja alla ei lastud. Ütlesin,et teeme odavamalt aga ikkagi järgi ei antud.
Kaasas oli ka üks asjatundja , kes nõu andis. AInuke asi see ,et hind oli suht kirves ning siis jäi asi soiku.
Metsas näeme rsk!!!
Kondimurdja
Rock Crawler

toilu kirjutas:
Kondimurdja kirjutas:Jah see peakski see sama olema. Mul sõbral pole sellega midagi teha ja siis mõtlesingi, et ärin temalt selle ära, kui odavalt saaks :lol:
See isend kui tõesti see on mida mina mõtlen vajab ikka väga väga palju nokitsemist aega ja raha.

Kas su sõber on see loomade eest võitleja ? Mina käisin seda isendit vaatamas ning siis öeldi hinnaks 65k ja alla ei lastud. Ütlesin,et teeme odavamalt aga ikkagi järgi ei antud.
Kaasas oli ka üks asjatundja , kes nõu andis. AInuke asi see ,et hind oli suht kirves ning siis jäi asi soiku.

65kilo :shock: Ma ei tea, kas sõber on loomade eest võitleja:D aga eks ma uurin ka seda asja ja hinda.
Kondimurdja
Rock Crawler

Nonii...käisin seda autot uuesti vaatamas ja lood ei olnud nii hullud, kui ma algul ütlesin.
Tegelikult ikka näppu läbi torgata ei saa ühestki roostes kohast :lol:

Kahjuks eksisin ka nahk sisuga :( On hoopis täitsa tavaline sisu.
Vaatasin ka mootorit. Pealt ei oska ma midagi öelda aga, kui tõmbasin õli varda välja siis tundus täiesti puhas uus õli (punakas õli) sees olevat.

Siis räägiti mulle veel, et see jäeti ainult seisma sellepärast, et inimene ei suutnud sellist elukat taltsutada :D Õigemini ei jõudnud üleval pidada.

Plaan 4kiloga ära osta see masin.

nii see masin on siis 5 aastat seisnud ja... tahan proovida käima panna.
Kas ja mida ma pean enne kõik üle kontrollima ja vaatama. Et midagi ei ole ära oksuteerunud või kinni jäänud nende aastate jooksul. Või valan bena sisse ja hakkan kohe käivitama. :?:
Teiseks: Automaat käigukastist ma ei tea mitte tuhkagi. Kuidas sellega lood on? Et, kui masina käima saan, kas siis tohin kohe sõita või on vaja kontrollida ka kuidagi seda käigukasti, et äkki on 5 aastaga õliga midagi juhtunud või midagist sellist. :roll:
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Võta küünlajuhtmed maha ja lase starterist kindlasti õlisurve ülesse enne kui käima paned.
+372 5028488
Kondimurdja
Rock Crawler

Aga ikkagi see käigukasti värk. Kas seal ka midagi teha annab enne proovi sõitu alustamist :?: :roll:
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”