Radioaatori lõdvikud.

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Mihkel89
Rock Crawler

Radioaatori lõdvikud.

Postitus Postitas Mihkel89 »

Kust saada radika lõdvikuid 89a. nissan patrolile ? Kõige parem oleks Tartumaa piirides, või on kellelgi pakkuda kasutatuid ?
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Kasutaja avatar
klaPP
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas klaPP »

Vanad lõdvikud, mis kuskilt sebid on ka nagu nii mõranenud ja kõvad! Lõdvikuid saad väga hästi ka kombineerida: nt. ostad komplekti UAZ-i lõdvikuid Hiiult ja sinna vahele paned vasest ristid/üleminekud, mis on müüa laki tänaval. Täpset maja numbrit ei mäleta, aga kui Tammsaare poolt keerad paremale Lakisse, siis paremat kätt u. 400m on selline madal maja, mis müüb sanitaartarbeid. Küll üles leiad. Muidugi osta ka ports vooliku klambreid. Endal G-l on nii tehtud ja olen rahul, kuskilt lahti pole löönud, tilkunud, jne.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Ehk siis Tartu mõistes = Uaz'i pood asub Tähe tänava lõpus
Igasugu kraami saad ka nt Ülo Äri (Teguri tn), HPM (K-Rauta taga), Talukaup (ei mina tea mis aadress - Võru tänava raudteeülesõidu lähedal - linnas väljudes) - jne-jne

PS: Mihkel - millistest kohtadest sa enne postitamist otsisid ja küsisid ??
tartuoffroad.ee
5581340
Peet
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Peet »

Vabandan, see jutt käib küll Tallinna kohta, aga äkki on hea teada: Pärnu mnt, Järvel, Info auto taga on mingi kasutatud varuoseda müügipunkt ja neil on poes paar kasti erinevate kasutatud lõdvikutega. Hind ka suht sümboolne. Ja sealt ostad hulgu ja kombineerid nagu vaja on.
Kasutasin seda teenust tihti kui omasin Imelist Prantsuse Autot (ja olin loll et maha selle müüsin), sest Kommest alla 1,5 kuu ei suutnud vajalikke vidinaid tarnida...
Mihkel89
Rock Crawler

Postitus Postitas Mihkel89 »

MahviaDeTyrk kirjutas:Ehk siis Tartu mõistes = Uaz'i pood asub Tähe tänava lõpus
Igasugu kraami saad ka nt Ülo Äri (Teguri tn), HPM (K-Rauta taga), Talukaup (ei mina tea mis aadress - Võru tänava raudteeülesõidu lähedal - linnas väljudes) - jne-jne

PS: Mihkel - millistest kohtadest sa enne postitamist otsisid ja küsisid ??
Uurisin Falleroonist ja ega seal ka ei pakutud. olevat ainult originaal varuosad, esindusse ma ei julgenud minna :D
Sain kasutatud lõdvikud.
Seega kaup olemas ja võib lukku panna.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Meetri kaupa müüakse jahutusvedeliku voolikut Hydroscand'is. Erinevas mõõdus.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”