O: 1-2 suurt rehvi

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
DianaiD
Rookie

O: 1-2 suurt rehvi

Postitus Postitas DianaiD »

Vaja laste mängunurka turnimiseks paari rehvi (tahan nad poolenisti maasse kaevata, et siis nagu väike sild tekiks). Hetkel olen ma tuvastanud, et kõige suurem rehv on 22,5? Samas traktori tagarehvid tunduvad suuremad... Igatahes oleksin ma tänulik gasuguse info eest, kust saaks üks või 2 suurt mahakantud rehvi (minu jaoks on oluline ainult, et 1/2 rehvist oleks piisavalt terve, et selle peal saaks hüpata ja joosta...

Palun andke siin privas märku kui teil midagi sobivat pakkuda...
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

Mingi aeg tagasi, kui Kummimehe töökotta Peterburi teel tagaukse kaudu sisenesin, siis nägin, et neil vedeles töökoja taga suurem hunnik vanu traktori/laaduri ja rekka rehve. Ilmselt nad oleks õnnelikud, kui keegi sealt mõne mine tassiks, nad pääseksid kallist utiliseerimisest. Arvan, et see on suhteliselt küsimise ja äratoomise vaev...
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

See 22,5 näitab velje diameetrit ehk rehvi keskava tollides ja seda veoautodel/bussidel. Ja kõige suurem(loe: külgseina paksus) rehv on ilmselt mõõtudega 315/80R22,5-l.
Aga kui silla moodi asja vaja, siis tasuks jah vb. mõnda traktori rehvi piiluda, kuigi need on tänapäeval suht kallid ja taotakse ennem 20 paika sisse, enne kui prügimäele rändab :D
Vasta

Mine “Bizniz”