palju tehase andmete järgi mootori 22r-e küttekulu on?

Moderaatorid: jr, Moderators

PARUN
Rock Crawler

palju tehase andmete järgi mootori 22r-e küttekulu on?

Postitus Postitas PARUN »

Tekkis küsimus, et palju võiks olla tehase andmete järgi vw taro=hilux bensiini kulu 100km 90 sõites. mootor 2.4 84 kw
kui seal on ka üldse sellised andmed välja toodud, endal pole omaniku käsiraamatut
nimelt selline küsimus hakkas huvitama, kui sai nati pehmete kruusateedepeal sõita ja samapalju asfaldil, ning keskmiseks küttekuluks sai rehkendatud 9l. all originaalmõõdus rehvid 225/75 r16. hirmus vähe nagu tunduks :lol: üle 100km/h ei sõitnud ja pedaali ka julmalt ei tallanud. kunagi ka diagnostika mootorile tehtud ja siis oli kõik ok. igastahes olen sigarahul sellise küttekuluga arvestades ka automassi ja mõõtmeid.
ehk keegi saab keegi järgi vaadata või teab, minu küsimusele vastus
:?:
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Kõlab veidi utoopiliselt, kas sillaülekanded ja spidomeetri ajam on õiged? St. kas odomeeter loeb õigeid numbreid. Kui ja, on oht liiga lahja seguga mootorile haiget teha.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Tiba vähe ta on kruusakate kohta. Aga maantee kulu 90'ga sõites oleks 9l suht ok. Ise sain sama mootoriga Hiluxiga sõites maantee 8-10, linn tagaveoga ca 12 , linn neliveoga 14 ja talvel linn neliveoga 16-18 l . Linnas muidugi valdavalt lühikesed otsad.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
PARUN
Rock Crawler

totu kirjutas:Kõlab veidi utoopiliselt, kas sillaülekanded ja spidomeetri ajam on õiged? St. kas odomeeter loeb õigeid numbreid. Kui ja, on oht liiga lahja seguga mootorile haiget teha.
tundub jah utoopiline, kuid kõik nagu toimib ja 5000km tagasi sai ka Särg AA-s diagnost tehtud mootorile, mootor hakkas jukerdama, selgus et lambda oli õhtal ja segusiiber kiilus kinni, muidu kõik näitajad olid viimasepeal head.

muidu keskmine nii metsavahel ikka 12-15, kui kinni kuskil siis ei tasu arvestadagi, tuleb võtta kasutusele mõõteühik l/h :lol:
Kõnetraat 51922951
traatjalg
Fitting 38"

Postitus Postitas traatjalg »

Enda omal alla 12l/100km ei saanud kuidagi keskmine nii 14 trassil ja kui kiiresti liikuda siis ikka 16 ja mootor oli hea (läbisõit nii 250 tuhat).
PARUN
Rock Crawler

huvitav, mis ime mootor mul seal peal on, isegi imestan, seepärast tekkiski huvi et palju tehas sellisele mootorile trassipeal küttekuluks annab?
muidugi olen ennem ka kuulnud et suhteliselt ökonoomne on 22r-e mootor
läbisõit 180000 kui odomeetrit usaldada. muidu minek minuarust suht hea, 150 max. mis olen sisse saanud ja seda ka nagu nati allamäge. muidu 120 läheb kohe ja üle selle venib nagu pulli ila 8)
Kõnetraat 51922951
Marek504
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Marek504 »

Minul oli 31" rehviga ja ~5" tõstega keskmiseks 11-12L/100km. Ja lõppkiiruseks spidomeetri järgi mille saavutasin oli 170km/h. Mootoriks siis 22RE. CO oli mõõtmisel 0.0...
PARUN
Rock Crawler

Marek504 kirjutas:Minul oli 31" rehviga ja ~5" tõstega keskmiseks 11-12L/100km. Ja lõppkiiruseks spidomeetri järgi mille saavutasin oli 170km/h. Mootoriks siis 22RE. CO oli mõõtmisel 0.0...
võibolla tõesti on siis küttesegu lahja, 170km/h ma võin ainult und näha, isegi originaalmõõdus rehvidega :shock:
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

võibolla tõesti on siis küttesegu lahja, 170km/h ma võin ainult und näha
Ma arvan, et lase ruttu üle vaadata. Ega ühegi enesest vähegi lugupidava offroaderi auto ei saa siis alla 170 edasi liikuda.

Ps: Google ja "22RE fuel consumption" on abiks.
Standard rõngikuga ongi ta kulu üsna väike ja igaks juhuks tseki ka spidot. Võibolla näitab sul 85 pealt juba sadat ja ongi kütusekulu 9l asemel ligi 10,5 sajale.
Keera küünal välja ja vaata mis nägu segu on?
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
PARUN
Rock Crawler

Olle kirjutas:
võibolla tõesti on siis küttesegu lahja, 170km/h ma võin ainult und näha
Ma arvan, et lase ruttu üle vaadata. Ega ühegi enesest vähegi lugupidava offroaderi auto ei saa siis alla 170 edasi liikuda.

Ps: Google ja "22RE fuel consumption" on abiks.
Standard rõngikuga ongi ta kulu üsna väike ja igaks juhuks tseki ka spidot. Võibolla näitab sul 85 pealt juba sadat ja ongi kütusekulu 9l asemel ligi 10,5 sajale.
Keera küünal välja ja vaata mis nägu segu on?
tänud vastamise eest
hirmus kibelema hakkas ja ruttasin küünlavõtme järgi, minuarust nagu nati valge see küünal ikka, peaks nagu selline kohvipruunim olema, kui ma ei eksi siis valge küünal peaks lahja küttesegu tunnus olema, aga eks vaadake ise,
http://album.ee/album/484219/50167591

vaatan mis huvitavat ka seal googles on, üldiselt ega ei saagi siin kurtma hakata nii väga, et auto vähe kütet võtab, hakatakse äkki vaatama et päris hull pääst :tnq

homme võtan reisi Tallinna :driving , üks ots 220 km, ennem starti lasen uno-x paagi täis, kui Tallinna jõuan lasen ka paagi täis, siis näha kui palju 220 km kütet kulus.
üritan kiusatusele vastu panna ja mitte kiirust ületada, ühesõnaga teha üks kõva öko sõit
vahepeal ehk jääb ka mõni kiirusradar teepääle, siis hea võrrelda.
õhta annan siis tulemused teada
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Pildi järgi paistab segu lahjapoolselt paras olema e. ohtu mootorile vast ei ole aga täisvõimsust ka ei eralda. Ökoregull.
Tehtud, mõeldud.
PARUN
Rock Crawler

sai siis kaubareis Tallinna tehtud
Karksi-nuiast Tallinna 193km, ning selle teekonna läbimiseks kulus siis 17l, mis teeb keskmiseks kuluks 8.8l/100km :D
sõitsin ´keskimselt 90km/h, peale koset oli küll hirmus autokolonn taga, aga elasin üle
lagedi teeääres lasin uuesti siis paagi täis, edasi kulges sõit lasnamäelt keila lähedale,kus toimus kauba laadimine. sealt edasi aga sõit tagasi koju pärnukaudu. peale seda tankimist ei hoidnud jalga tagasi, vaid kulutasin kütet mõnuga. keskmine kiirus maanteel u 110km/h, kohaltvõtud järsud, kolme sõnaga f____k the fueleconomy

auto nägi välja selline
http://album.ee/album/484219/50167791?
üldiselt olin sellise koormaga üsna tähelepanu keskpunktis
koorem ise max 220 kg, aga tuuletakistus oli võimas
teekonna pikkuseks oli siis seekord 269 km ja kütet kulus 35l, seega keskmiseks kuluks tuli 13l,
möödasõite oli ikka suht raske teha, tee pidi ikka pikalt vaba olema, õnneks keegi alla 100 eriti ei sõitnudki
max kiirus mis saavutasin selle koormaga oli 120 km/h, tuuletakistusel ikka väga suur mõju
järeldus siis minupoolt kogu sellele jurale: päris öko mootor see 22r-e
jõudu ja minekut piisavalt, olen väga rahul ja soovitan ka teistele

googles sobrades ja ühte videot vaatama hakates sattusin viiruse otsa mis esitleb ennast viirusetõrje programmina, :evil: arvuti suht pekkis, igavene jura selle eemaldamisega, seega ei ole siiani leidnud palju tehas pakub 22r-e küttekuluks,

ja veel: kastiga autu ikka üks hää asi, alati leiab kola mida vedada :)
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Küünal jah tiba heleda võitu sul, kuid kulu on täiesti reaalne. Ise sõitsin vähe suurema rehviga ja kui selline ca 1000kg paati treilapeal taga oli, siis oli kulu kuskile 13-15 vahele maanteel. Muidugi ega ta suurt üle 90 siis ei jaksanud ka enam minna (rehv oli vist 31-10,5, ei mäleta täpselt)
Maks kiirus mälujärgi oli osutipõhiselt vist ka kuskile 160 kanti (kunagi üks X5 juhtus mööda minema Piibe maantee lennuvälja peal ja mõtsin, et vaatan kaua tuules minna jaksab)
Aga ära muretse, kui sul kütet liiga vähe kulub siis ülejääv osa kogu kanistritesse ja kui sinna kanti juhtun, korjan ära :lol:

Sry , see googeldamise idee ei olnud sugugi viirustega nakatamisena plaanitud :oops: :roll:
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
PARUN
Rock Crawler

Sry , see googeldamise idee ei olnud sugugi viirustega nakatamisena plaanitud :oops: :roll:[/quote]
Ära muretse, siin pole kedagi süüdistada kui neid kuradi viiruse väljamõtlejaid :rpg,
olen ennem ka saanud paarkorda seda jura kaela, alguses ei saanudki aru mis asjaga tegu on, et arvuti tuhandete viirustega nakatunud ja kui vabaneda tahad siis osta selle programmi täisversiooni´, ühe korra sain viiruse mis esitles ennast XP antivirus 2008. selle eemaldamiseks olid ilusti juhendid olemas googles ja isegi mitu videot youtubes. seekord on aga mingi spywareremover2009, see niihull pole aga juhendeid napib ja teadmisi ka niipalju pole et selle eemaldamisega hakkama saaks, ehk ei jää muud üle kui põõrduda arvutigeeniusest sõbra poole :D
aa ja selle xp antivirusega oli ka selline pull et hakkas siis lõpuks oma lepingu tingimusi pakkuma, huvipärast siis ka lugesin et mis tarka seal siis on, rääkis ilusti et kui ei sobi siis võid lepingust loobuda jne, aga polnud kohtagi kus loobuda oleks võimalik, ainult OK nupp oli
:lol:

küttekuluga olen igati rahul.
aga võibolla on kellelgi kasutaja manuaal vedelemas kasutlult ja tahab selle ära müüja või vahetada mingi pudina vastu. võibolla panen ka ostu alla kuulutuse
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

22r remondimanual olemas, digitaalne.
Tehtud, mõeldud.
Vasta

Mine “Toyota”