Nu nii, ei saanud ka kirjutamata jätta ja samas ka kiitmata kui abivalmid on ikka Offroad Keskuse liikmed! Sai herra Svätskiga MSN'is lobisetud ja vola hommikul tüübid olemas! Nimelt aitasid mul kolida Narvas asuvat kontorit! Ei ole probleemiks vahemaad egas kodus naiste jorin. Respect!
Aga sai ka mõned pildid tehtud, need riputan ka kohe üles
Tänud Svätskile ja Ojala'le!
Ax kirjutas:Nu nii, ei saanud ka kirjutamata jätta ja samas ka kiitmata kui abivalmid on ikka Offroad Keskuse liikmed! Sai herra Svätskiga MSN'is lobisetud ja vola hommikul tüübid olemas! Nimelt aitasid mul kolida Narvas asuvat kontorit! Ei ole probleemiks vahemaad egas kodus naiste jorin. Respect!
Ei saa ka kirjutamata jätta kui abivalmis on mu naabrimees.
Tulin öösel pohmas peaga ja magu nõudis juurde.Pood kinni,kodus pole,läksin naabrimehe ukse taha.Ja vaata kui tubli on üks Eesti mees,naine tal küll halas aga mees valas oma poolikust pool ikkagi mulle.Lubas homme tulla veel appi vaipa ka kloppima.
Kirjuta meile veel, kui midagi ilusat su elus toimuma peaks
nagu ikka, aitame alati kui vaja
ja kusjuures väga tore päev möödus jällegi toreda seltskonnaga.
mina tänan aga hoopis Aigarit ennast, tänud
Narva päris tore koht , vähemalt see kant kus pesapaik asus.
Ax kirjutas:Nu nii, ei saanud ka kirjutamata jätta ja samas ka kiitmata kui abivalmid on ikka Offroad Keskuse liikmed! Sai herra Svätskiga MSN'is lobisetud ja vola hommikul tüübid olemas! Nimelt aitasid mul kolida Narvas asuvat kontorit! Ei ole probleemiks vahemaad egas kodus naiste jorin. Respect!
Tulin öösel pohmas peaga ja magu nõudis juurde.Pood kinni,kodus pole,läksin naabrimehe ukse taha.Ja vaata kui tubli on üks Eesti mees,naine tal küll halas aga mees valas oma poolikust pool ikkagi mulle.Lubas homme tulla veel appi vaipa ka kloppima.
Miks ilusatest asjadest kirjutame ei peaks?
Ma loen küll selges eesti keeles välja, et just peaks
Täna päev otsa töö tõttu käigus emotsioonide teemat lahanud ja tuleb välja, et eestlased parema meelega ikka negatiivseid tundeid väljendavad. Lapsega suheldakse ikka siis kui mingi käki kokku keeranud ja kollegi hästi tegemine on pigem elementaarne ja seda ei mainita, aga kui ta libastuma juhtub, siis tuleb sellele kindlasti väga mahlakalt viidata.
Nii et - kui midagi hästi siis jagage. Kui keegi teeb hästi siis ka jagage. Liiga palju hala. Mõelge ikka häid mõtteid ka!
orejaP kirjutas: need ju meie tehtud ämbrid
Aga ma arvan, et Movistar ei tahtnudki mitte nii võrd negatiine olla, kui et sai ju ühe posti juurde
Kui kõik kasutajad hakkavad siia kirjutama oma igapäevastest tegemistest siis on ikka väga raske leida siit foorumist selle vahelt asjalikku informatsiooni.
Keda huvitab mingi lasteaia tasemel ämbritega mängimine, offroadile pühendunud foorumis?
Eestis on veel sitaks inimesi kes on sama abivalmis(või rohkemgi).Ja siis?
Paneme kõik kirja siia või?
PS:Postituste kogumine jäägu rohkem ländile.