Cherokee või Grand Cherokee
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Cherokee või Grand Cherokee
Plaanin hobiautoks Jeepi osta hinnaga u. 40000. Cherokee või Grand Cherokee- selles on küsimus!? Välimuselt meeldib vast esimene. Aga vaadates hindu ja pakkumisrohkust oleks teine vast mõttekam. Ja Grandil igasuguseid vidinaid-vigureid ka rohkem.
Mina isiklikult mõlemaid omanud, mulle meeldib rohkem tavaline Cherokee. Näiteks maantee süidu omadusi ei anna võrrelda. Chero teel kindel, kuigi rool nats üle võimendatud, aga see jälle metsas hea. Grand Chero juhitavus on minujaoks müstikaks jäänud. ei saa aru, millega puusse pandud on, aga ikka juhtimiseks pead konkreetselt keskenduma. Algul mõtlesin, et minu autos viga, aga teisi proovides sama jama, ja paljud kelle käest küsinud, kurdavad sama. Ometi esi sillad peaks ju samad olema, aga asi jah,nagu öö ja päev, tavalise Chero rooli istudes oli üllatus suur.
Samas salong ikka Grandil oluliselt avaram, mugavam, mõnusam ja kaasaegsem. Tava Cherol ikka selline vanakooli hõng sees. Suured lülitid, mehe mõõtu ukselingid salongis, nurgeline disain. Aga mulle just see meeldibki. Tava cherol üks jama ainult see, et taga istmele minnes sisse saad, aga välja ei saa.
Eriti, kui tõstetud on, jalg lihtsalt ei ulata maha, kuna ukse auk nii väike. Seletada keeruline, peab ise proovima.
valimisel arvesta lihtsalt, mille jaoks sul seda autot vaja on ja kumb rohkem meeldib. Läbivuselt suurt vahet olla ei tohiks.
Tava Chero kohta saad lugeda ka üleeelmise nädala Autolehest.
Samas salong ikka Grandil oluliselt avaram, mugavam, mõnusam ja kaasaegsem. Tava Cherol ikka selline vanakooli hõng sees. Suured lülitid, mehe mõõtu ukselingid salongis, nurgeline disain. Aga mulle just see meeldibki. Tava cherol üks jama ainult see, et taga istmele minnes sisse saad, aga välja ei saa.

valimisel arvesta lihtsalt, mille jaoks sul seda autot vaja on ja kumb rohkem meeldib. Läbivuselt suurt vahet olla ei tohiks.
Tava Chero kohta saad lugeda ka üleeelmise nädala Autolehest.
Jeep Cherokee 92.
Timo 53 358 228
Timo 53 358 228
Vaba valik. Kallutage kuhu tahate. Mulle meeldib stabiilselt sõita. Ja minu eelneva jutu point oli see, et lehtvedruga cherole eelistan ma iga kell keerdvedruga grandi. Rääkimata mootorivahest ja kõigest muust millest siin juba miljonkomaüks korda räägitud on.OnuMel kirjutas:Mis stabika kontidest sa räägid?
Hobiautol ju stabikaid ei ole. Isegi mu linnamaasturil sai stabikad ära korjatud- nüüd kallutab kurvis nagu sikliga, ainult teisele poole
Mudas alates 2003.
Oman 5.9 grandi ja maanteel on väga mugav cruisida ja mööda sõit pole mingi probleem ka koos kärugatyler5 kirjutas:kumb on maanteel parem gc 5.9 või patrol 4.5? aasta 98.

Ja vedrustus üsna mõnus väiksemaid auke ei märkagi, chero raputas rohkem.
Patrolit pole omand, aga parkorda kõrval saand istuda patrol tundus suht uimane ja kuidagi veoautolikum kui grand.