Maki pistik paigaldusteenus autosse pärnus
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Maki pistik paigaldusteenus autosse pärnus
Et kui järgnev teema pole sobiv, siis palun ära kustutada.
On GV millel idioodid on maki välja võtnud koos autopoolse pistikuga ehk siis juhtmed läbi lõigatud ja praegu vaatab vastu jäme pundar juhtmeid maki august armatuuris. Kui keegi foorumiliige sooviks seda viga parandada ja töö ette võtta pärnus ja ka ikka asjas pädev on, siis võib kontakteeruda pm-i kaudud. Olen uurinud ja leidnud ka koha kus pärnus see asi ära tehakse, aga sobiva pakkumise korral võib ju ka keegi mudasõltlane asjaga tegeleda kui tööd vähe liikumas.
On GV millel idioodid on maki välja võtnud koos autopoolse pistikuga ehk siis juhtmed läbi lõigatud ja praegu vaatab vastu jäme pundar juhtmeid maki august armatuuris. Kui keegi foorumiliige sooviks seda viga parandada ja töö ette võtta pärnus ja ka ikka asjas pädev on, siis võib kontakteeruda pm-i kaudud. Olen uurinud ja leidnud ka koha kus pärnus see asi ära tehakse, aga sobiva pakkumise korral võib ju ka keegi mudasõltlane asjaga tegeleda kui tööd vähe liikumas.
Arvan et tegu Suzuki Grand Vitaraga? siit lehelt saad ehk abi.
Jep. 2000 aasta Grand Vitara. Mu enda jaoks võib komistuskiviks saada et mis juhtmed on millise kõlari omad. Ja no ega igas asjas ka meister olla ei suuda.kama kirjutas:Arvan et tegu Suzuki Grand Vitaraga? siit lehelt saad ehk abi.
Kui sa Muinastet mõtled, siis isiklikult ei soovita,see igavene liigkasuvõtjatai kirjutas:Arvan, et pärnus raekülas härra endiselt tegeleb audio paigaldamisega.

Seal on üks supertehnik kel nimeks Tanel ("Maki Mait"), tema ei küsi eriti
krõbisevat ja töö on ka korralik!
Aadress on:-- vajuta siia - Rannametsa tee 17 --
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."