Mure vintsiga

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

Mure vintsiga

Postitus Postitas Marlai »

Paigaldasin eile oma 4runnerile vintsi (alanwinch). Kontrollimise aeg toimis korrektselt. Esialgu kerisime tühjalt out ja in, seejärel kerge auto vedamine ja maksimaalne oli korra lumisel teel piduritega vedamine. Seejärel jälle out ja korralikult trossi juhtides in. Täna vahetasin siduri (mis ei peaks kuidagi vintsiga seotud olema) ja õhtul kui tahtsin uut vintsi demonstreerida, oli selline jama. Vints liikus väga väga vaevaliselt. Massi juhe läks kuumaks. Kui proovisin töötava mootoriga siis vintsi lülitades suretas mootori ka välja. Võib olla lühis, aga kus. Äkki on keegi, kel kogemus ja oskab konkreetset nõu anda.
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Siduri vahetus.....ega sa kogemata mootori ja kere vahelist massijuhet ei jätnud tagasi panemata.Kui ma nüüd teaks, kuidas see antud anomaaliat põhjustada võiks :idea:
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

Mootori poolelt ma ei võtnud mingeid juhtmeid lahti. Ainus oli starter mille eemaldasin ja selle paigaldasin samamoodi tagasi.

Mul läheb akust massijuhe otse vintsi mootorisse ja sealt lisajuhe veel vintsiraami e. massi.
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

Marlai kirjutas:Mootori poolelt ma ei võtnud mingeid juhtmeid lahti. Ainus oli starter mille eemaldasin ja selle paigaldasin samamoodi tagasi.

Mul läheb akust massijuhe otse vintsi mootorisse ja sealt lisajuhe veel vintsiraami e. massi.
Tundub siiski massi viga olevat.
Kui sa pühapäevaks lahendust ei leia, siis tuleks viskaks ise pilgu peale ning kui viga vintsis siis kohene remont või saad uue. Sulle sai vist LB9000?

Taavet
Aitan palju oskan...
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Aga kuhu läheb akust tulev auto massijuhe,mootorisse või keresse?
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

Akust läheb välja kolm juhet. Üks vintsi, teine keresse ja kolmas - seda pean homme vaatama, kuhu läheb. Keresse minev juhe tundub peenike olema, vahetan kindlasti ära, aga küsimus ikkagi, kuidas ta alguses toimis ja ööpäeva pärast enam mitte?
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

Ojala kirjutas:uus või vana vints`?
uus vints
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

suzi kirjutas:
Marlai kirjutas:Mootori poolelt ma ei võtnud mingeid juhtmeid lahti. Ainus oli starter mille eemaldasin ja selle paigaldasin samamoodi tagasi.

Tundub siiski massi viga olevat.
Kui sa pühapäevaks lahendust ei leia, siis tuleks viskaks ise pilgu peale ning kui viga vintsis siis kohene remont või saad uue. Sulle sai vist LB9000?

Taavet
Jah täpselt see.
Kasutaja avatar
runn
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas runn »

Uute vintsidega on juhtunud et peale esimest tugevamat kasutamist jäävad harjad kinni. 3juhtumist Come-Upiga ja 1 Warniga.
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

runn kirjutas:Uute vintsidega on juhtunud et peale esimest tugevamat kasutamist jäävad harjad kinni. 3juhtumist Come-Upiga ja 1 Warniga.
kas selle parandamiseks peab mootori lahti võtma või piisab lihtsalt mootorile "koputamisest"?
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ei piisa koputamisest. Mootor maha ja kuri pilk sisemusse. Selleks on mingi põhjus, miks nii juhtus.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

jr kirjutas:Ei piisa koputamisest. Mootor maha ja kuri pilk sisemusse. Selleks on mingi põhjus, miks nii juhtus.
Tänud. Teen siis kurja näoga mootori lahti, ehk viga näitab ennast.
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

Mootor lahti võetud ja taas kokku pandud. Midagi silmaga nähtavat ei avastanud aga nüüd töötab.

Teema lõpetatud selleks korraks.
Kasutaja avatar
Viliki Tõnn
Mudder

Postitus Postitas Viliki Tõnn »

Vajaks ka natuke abi ei tahaks kohe rapsima hakata.Nimelt ei saa kuidagi el mootori otsakaant maha Warni 9000lb vintsil keerasin kaks pikka polti lahti kuid ikka ei taha tulla,kas peab suuremat jõudu rakendama.Ei julge tugevalt vägistada rikub äkki harjaplaadi ära.
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Ilmselt otsas laager, mis kinni hoiab.
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”