Käsil projekt Uazile diiselmootor. Kõik jubinad olemas, kuid mootoril puudub kõrgsurvepump. Tegemist Peugeot 504 2,1D mootoriga aastast 80-ndate algus. On kellelgi midagi taolist vedelema äkki jäänud?
Asukoht pole oluline ja hinnas ehk jõuame ka kokkuleppele.
Kontakt: jansap@hot.ee; PM või 5173123.
O: Peugeot 504 kõrgsurvepumba
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O: Peugeot 504 kõrgsurvepumba
...aga mis siin ikka pikalt targutada...
-
- Fitting 38"
Tere
Ma ei tea kas sama mootor ka renaultil 2,1TD ja paigaldati seda jeepidele.
Mul sõbral Viljandimaal terve mootor 2,1 td peugeoti masina peal, masin seisab pukkidel ja tal oli soov see mootor ära müüa. Kui huvi siis 5287703 on minu nr ja üritan kontakti saada kuna kodanik ise Soome tööline.
Ma ei tea kas sama mootor ka renaultil 2,1TD ja paigaldati seda jeepidele.
Mul sõbral Viljandimaal terve mootor 2,1 td peugeoti masina peal, masin seisab pukkidel ja tal oli soov see mootor ära müüa. Kui huvi siis 5287703 on minu nr ja üritan kontakti saada kuna kodanik ise Soome tööline.
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!
Tervet mootorit hästi ei tahaks enam osta, oleneb muidugi hinnast ka.
Täna õnnestus saada Peugeoti 504 2,1D pump, kuid tegemist vanema mootoriga ja sellel võlli otsas suur hammasratas, mul vaja aga väikse hambaga.
Oskab keegi öelda, kas neid hammasrattaid vahetada ka saab?
Ottomar, kus kandis Järvamaal asud, ma ise Türilt, äkki saaksin Sinult head nõu.
Täna õnnestus saada Peugeoti 504 2,1D pump, kuid tegemist vanema mootoriga ja sellel võlli otsas suur hammasratas, mul vaja aga väikse hambaga.
Oskab keegi öelda, kas neid hammasrattaid vahetada ka saab?
Ottomar, kus kandis Järvamaal asud, ma ise Türilt, äkki saaksin Sinult head nõu.
...aga mis siin ikka pikalt targutada...