kas selline kestaks, või on täiesti mõttetu ost ka selle raha eest?
Ostaks poisikluttidele mängimiseks
Moderaator: Moderators
kui vanad sul poisid on? Tundub et päris väikesed. Kui vanadele hinnanguliselt selline riist veel kõlbab? Kas sul on ka automaatkastiga? Milles see seisneb? Nagu rolleril, variaatorrihm? Kuidas kohalt võtab, normaalselt? Üle kaela sellise asjaga vist tõmmata ei ole võimalik-liiga nõrga? Ümber minna vist saab küll, kui ettevaatamatu olla....weix2 kirjutas: mul poisid nädalavahetustel ikka põristavad
videos poisid ee 4 sed, hetkel nad 5 esed. Põhimõtteliselt nagu automaatkast 1 käiguline, ma kyl ei tea kuidas mehhanism on. Aga piiraja on peal, muidu jookseb mingi kui ma õigesti mäletan 50 äki välja, kodukal minuarust oli tehniline inff olemas, minul on piiraja päris peale keeratud, et jõuaksin järgi joosta kui miskit juhtub. Kohalt võtt on jah et annad gaasi ja läheb, nagu atv ikka. Et nokka yle ei tõmma, kummuli on poisid saanud kyll, aga kindad kätte ja kiiver pähe. Ühekorra keeras vanaema silmeall kummuli, atv kukkus pysti tagasi, poiss lendas maha, sai ni poiss kui mina peapesuPomo kirjutas:kui vanad sul poisid on? Tundub et päris väikesed. Kui vanadele hinnanguliselt selline riist veel kõlbab? Kas sul on ka automaatkastiga? Milles see seisneb? Nagu rolleril, variaatorrihm? Kuidas kohalt võtab, normaalselt? Üle kaela sellise asjaga vist tõmmata ei ole võimalik-liiga nõrga? Ümber minna vist saab küll, kui ettevaatamatu olla....weix2 kirjutas: mul poisid nädalavahetustel ikka põristavad