Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
LAUKNA , mm , see mulle ju päris lähedal. Kui ja mis oludesse trügima hakkaks, siis tean kummaga tulla. Muidu ongi kodus igav, vist. Ma ei tea aga äkki saan ka Boobi endale kõrvale istuma.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kaardilugeja tuleb vist ATV-ga,kui väga külm pole.
Ilmselt ATV-ga lõbu rohkem.Maapind juba piisavalt külmunud,et kui masin läbi vajub,siis mõtetut rapsimist rohkem.
Mis oludes olema saab,selgub siis kui läbi saab.
Eelmisest kevadest jäid ju ka maasikad välja.
Nonii Kui mina just garaazist tagasi ja autol paar pulka vähem küljes minnakse neid puudujäänud maasikaid vaatama Mõlkus just mõte kuu lõpus seda poolelijäänud Laukna sõitu jätkata,oleks saunagi taas pakkunud.Või peaks teie homset sõitu ainult luureks.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kuule Janek kui juba maasikatest rääkima hakkad siis peaks ikka vist suzukesel torud tühjaks kõhima . VÕI . Muidu üks maastur veel mida võiks proovida G wagen aga sellel AT kummikud all aga vints on.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.