ja veel oskab keegi pilti näidata milline peaks välja nägema 94 exploreri esimene kardaan.
Mõnele tunduvad kindlasti mõned lollid aga andke andeks esimene maastur mis kätte juhtus

Moderaatorid: jr, Moderators
Kuidas töötab Fordi ESOF (Electronic Shift On the Fly) sillalülitus:haier kirjutas:sama probleem ka minu 95 a exploreril,et salongist keeran 4wd sisse aga esisild ei rakendu mitte kuidagi,kus ja mis on HUB id??vb on mul nende viga.
su exploreril suht sama teema siis mis mulgi. paar tundi tagasi suutsin enda oma mülkasse ka veel jätta, homme peab siis mõnda 4wd masinat või traktorit otsima hakkamahaier kirjutas:käisin nüüd siis auto all ja keerasin maha selle 4 veo lülitusmootori,sealt tuli välja hoob mida saab keerata ka manuaalselt,aga keerates seda kas 4wd low või lihtsalt 4wd asendisse siiski mitte midagi ei muutu ja minu arust ei tööta ka see mootor mis seda elektrooniliselt peaks pöörama.minu loogika ütleb,et asi peaks ju siiski töötama kui ma keeran 4 veo käsitsi sisse.või olen ma asjast valesti aru saanud???ja mis süsteemiga seal vahekastis sidur töötab,võibolla see tuksis?