20.12.08 sõitma Tallinna ümbrusesse
Moderaator: Moderators
20.12.08 sõitma Tallinna ümbrusesse
Kas keegi Tallinna ümbrusesse 20.12.08 sõitma läheb, tuleksin ka oma discot tuulutama.
Tel 56224693
Re: 20.12.08 sõitma Tallinna ümbrusesse
Kui väga mutta ei ronita, oleksin ka liitumas. Disco I-ga.karu kirjutas:Kas keegi Tallinna ümbrusesse 20.12.08 sõitma läheb, tuleksin ka oma discot tuulutama.
Re: 20.12.08 sõitma Tallinna ümbrusesse
Ma ise ka ju disko I -ga49ZIA kirjutas:Kui väga mutta ei ronita, oleksin ka liitumas. Disco I-ga.karu kirjutas:Kas keegi Tallinna ümbrusesse 20.12.08 sõitma läheb, tuleksin ka oma discot tuulutama.

Tel 56224693
Kuna see vaidlus kellel on pikem(ühes teises populaarses teemas) on ära väsitanud siis tuleks ja tuulutaks oma mittekuhugikõlbavat Patrolit.
Ettepanek oleks jälle läbi sõita popiks saanud rajalõigud viimsis.
Testtrack siis.Pärast vaataks edasi.
PS:madalatel pillidel on oht vesi tuppa saada paaris kohas.Muidugi ei pea sinna minema.
Ettepanek oleks jälle läbi sõita popiks saanud rajalõigud viimsis.
Testtrack siis.Pärast vaataks edasi.
PS:madalatel pillidel on oht vesi tuppa saada paaris kohas.Muidugi ei pea sinna minema.
Sul järelikult kogemus olemas.Tahad ka minna?totu kirjutas:Vasakul nähtaval pisipildil olen Testtrackil, palju kuivemal aastajal. Jõudu igatahes.
See masin peab sul ikka eriti madal olema kui nii sügaval sees on.
Kust sa sellise koha leidsid.
Peale seda hullu lund,siis kui kõik oli veeks sulanud,oli sügavamates kohtades max 90 cm vett.Rohkem polnud kuskil.Ise need metsad risti-põiki läbi sõitnud.Samuti on sügavamatest kohtadest võimalik mööda kavaldada.
-
- Got ARB and Nitrous?
Ei, mis siis kohe nii. Tuleb asja ikka uurida ja siis alles käega lüüa. Ja kui tundub tõesti liigseks uputamiseks kujunevat, leidub ju muid radu kah.49ZIA kirjutas:Kui nii, siis jääb tulemata. Ei taha lõhkuda. Autot. Ja rahakotti.totu kirjutas:Vasakul nähtaval pisipildil olen Testtrackil, palju kuivemal aastajal. Jõudu igatahes.
Jeep Grand Cherokee ZJ V8 5.2
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010