Sarniiride taastamine
Moderaator: Moderators
-
- Off Roader Wannabe
Sarniiride taastamine
Oleks siis vaja teada kus kohas tehakse selliseid töid nagu sarniiride taastus , netis uurisin aga midagi konkreetset ei olnud, kui keegi teab siis valgustage
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
-
- Off Roader Wannabe
sama tark tegu on romulast rooliotsasid ja piduriklotse osta !!!Patrullija kirjutas:Mul oleks vaja taastada krt ma ei tea mis selle jubina nimi on aga Patrolil kohe eesi silla ees olev põikivarras mõlemal pool on sarniirid ja kinnitub ka rooliamordile muidugi võiks ju uue osta aga ... kui taastaud on parem või sama hea kui uus, siis ma pigem taastaks
V.K
Sõltuv alates 2004
Sõltuv alates 2004
-
- Off Roader Wannabe
Sai vahepeal siis käidud Fakto autos, esinduses see paralleelvarras või mis iganes pikivarras uurimas käidud ja hind suht soolane ja kuu peab ootama nii, et tuleb siis taastada aga mis taastamisse puutub siis see ei ole halvem kui uus, sest ega taastamisse ei lähe siis kulu osa ehk sarniir ,see munakas lüüakse väälja ja pannakse uus asemele varras jääb lihtsalt sama nii et kui keegi tead konkreetset kohta siis võib anda kontakti
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
Millisest Trollist käib jutt ?
Ok juba leidsin http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=14422&highlight=
Silla ees seega roolivarras - krt ei mäleta piast kas otsad olid Y60nel eraldi vahetatavad või vardaga ühes tükis
Aga... miski suvaline varras lammarist + enamvähem suva sarniirid miskist vene juppide poest
Ok juba leidsin http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=14422&highlight=
Silla ees seega roolivarras - krt ei mäleta piast kas otsad olid Y60nel eraldi vahetatavad või vardaga ühes tükis

Aga... miski suvaline varras lammarist + enamvähem suva sarniirid miskist vene juppide poest
Viimati muutis MahviaDeTyrk, K Dets 10, 2008 6:35 pm, muudetud 1 kord kokku.
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
-
- Off Roader Wannabe
- inseneer
- Legod Varuosadest
Usun et oskan ka aidata, enennemgi Patroli omanikud minu poole sellise probleemiga pöördunud.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
-
- Off Roader Wannabe
Fakto auto küsib selle põiki , paralleelvarras mis iganes eest 6900 tore hind müügiks aga mitte ostmiseks ok MahviaDeTyrk sa siis soovitad suvalist varrast ja sinna panna siis vene sarniirid otsa või umbes see on ka mõte aga see krt läheb keeruliseks parem vist ikka taastada, aga kui keegi teab näiteks Tallinnas kohta siis oleks sipa mugavam ei peaks patroli esisild kaenlas Pärnusse hääletama 

Sa oled ikka puupea.Sulle ju pakutakse mitmeid võimalusi kuid sina jahud ikka Fakto hindadest.
Helista näiteks kasutajale Inseneer(üks postitus enne sind) ja ta raudselt leiab sulle selle varda koos normaalsete otstega.
Kui ilusti küsid,teeb 25% alet põlluhindadest.
See ale teema on viimasel ajal moodi läinud ja ma lihtsalt pidin ära mainima
Helista näiteks kasutajale Inseneer(üks postitus enne sind) ja ta raudselt leiab sulle selle varda koos normaalsete otstega.
Kui ilusti küsid,teeb 25% alet põlluhindadest.
See ale teema on viimasel ajal moodi läinud ja ma lihtsalt pidin ära mainima

- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
- TiitR
Ma ka aadressi täpselt ei tea, kuid minu mäletamist mööda käisid paljud Audi/VW grupi mehed ka karjakaupa seal (ma olin ka kunagi Audi mees ja lasin kellegi kaudu seal taastadaMahviaDeTyrk kirjutas:Krt ei tunne Elvat nii hullu hästi - st. minna oskan - aadressi ei tea - pakuks et Palu tee 1aMihkel89 kirjutas:Huvipärast, kus kohapeal Elvas ?MahviaDeTyrk kirjutas:Aga milleks ?
Tartus ja Elvas oskaksin küll juhatada