cadillaci navi

Mured, mõtteavaldused ja ideed seoses erinevate elektroonilise navigeerimise vahenditega - GPS, PC (ok Mac ka), PDA, erinevad tarkvaralahendused jms. Samuti võib siia postitada ka teemasid mis puudutavad erinevaid metsaskasutatavaid sidevahendeid (VHF, UHF, PMR, CB jm.). Oodatud EI OLE teemad oma kraami kiitmiseks ärilisel eesmärgil!

Moderaatorid: hulkur, Moderators

Vasta
Tom 73
Got ARB and Nitrous?

cadillaci navi

Postitus Postitas Tom 73 »

Üleskutse teadjamatele. Nimelt tuttaval 2006 a escalade millel peal navi, küll aga ei oma tuttav ühtegi plaati sellele :lol: tollal väidetavalt oli sellele autole vaid põhja ameerika olemas. Nüüd juba euroopa ja ka eesti omad olemas ,aga vikingid (viking motorsist) väidavad vennale, et 2 aasta tagune navi ei suuda seda plaati lugeda ja tuleks uue vastu välja vahetada- see aga peene 65 kilo :lol: .Et siis mida teadjamad arvavad, kas on usutav?
Sees aastast 2003 piloot,vintsman,atv-
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Ei tea kuidas Cadil, kuid oma bemul pidin samuti navi softi uuendama, et loeks uuemaid plaate...maksis see uuendamine mu autole ca. 600.- ja no see sinu 65K tundub mulle küll tiba liiast :? (selle raha maksmise asemel soetaks mina omale autosse regio atlase paberikujul :D )
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

Kas ta navi täpse mudeli loeb kusagilt välja... seda teades võiks asja uurida.

andres
Tom 73
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tom 73 »

Tänud Andres. Uurin ,kas ta on võimeline selle teada saama. :D
Sees aastast 2003 piloot,vintsman,atv-
Vasta

Mine “Elektrooniline navigeerimine, IT ja side”