Ford Bronco v8 ?

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
max07
Fitting 38"

Ford Bronco v8 ?

Postitus Postitas max07 »

Terv,

Miski pärast hing kisub bronco poole :twisted: , olen foorumi läbi vaatand ja suurest broncost suurt midagi välja ei loe. Et mida ta siis endast ka kujutab?
Üldiselt odavamad kõik suht räbalad, kered läbiroostetanud ja kõik detailid mis liiguvad ka lekivad suuremal või vähemal määral :) samas auto töötab ja sõidab, mis ju kõige olulisem :P
Aga siiski, mis osadele tuleks ostes suuremat tähelepanu pöörata? Kuidas miskit kontrollida, katsetada?
Kuidas on lood antud isendi vastupidavuse ja "lollikindlusega"? Varuosade saadavus, sobivus ja hinnapoliitika?
Kasutaja avatar
max07
Fitting 38"

auto24- s müügis oleval broncol on mootoriks 5.2 V8 138 kw, samas wikipedia annab 1987-1991 a. broncole mootoriteks 4.9 V8 ja 5.8 V8, samad mootorid ka 1980-1986 ja 1992-1996 a. Et mis värk selle mootoriga võiks olla? kas tegu mingi update-ga või ümberehitusega?
blood
Rookie

Postitus Postitas blood »

uurisin veidi tausta ka antud isendi kohta müüalt ja sain sellise vastuse:

Tere.Auto on minu käes olnud 2 nädalat.Esisillas on vaja ära vahetada mingi
lukustus jubin (u.3000eek).Sild ise peaks korras olema.Väga hullult ei
roosteta(see on kõigest minu arvamus).Mootor töötab hästi aga kindlasti tuleb
vahetada küünlad ja filtrid.Kütusekulu pakun 20-25 sajale.

Loodan,et omanik ei pahanda.
Äkki keegi teab antud bronco kohta rohkem rääkida:)
Kasutaja avatar
max07
Fitting 38"

blood kirjutas:uurisin veidi tausta ka antud isendi kohta müüalt ja sain sellise vastuse:

Tere.Auto on minu käes olnud 2 nädalat.Esisillas on vaja ära vahetada mingi
lukustus jubin (u.3000eek).Sild ise peaks korras olema.Väga hullult ei
roosteta(see on kõigest minu arvamus).Mootor töötab hästi aga kindlasti tuleb
vahetada küünlad ja filtrid.Kütusekulu pakun 20-25 sajale.

Loodan,et omanik ei pahanda.
Äkki keegi teab antud bronco kohta rohkem rääkida:)
Esisilla lukud on läbi ja tundub, et üks on ka peale jäänud, sillad lülitusid kuidagi raskelt ja kas töötavad ei tea. Ja hullult enam ei roosteta jh, sest pole enam millegil roostetada :P ja klaasriie ja makro ei roosteta... Üldiselt auto suht nukras olekus aga sõidab, ja see vähemalt minu jaoks üks olulisemaid argumente, aga hetkel ei jaga laksu ära mis tal mootoriga on, sest 5.2 l V8-sat broncole ei näita ja mingit kokkuaretatut isendit ei tahaks....
@me ootab endiselt rohkem infi suure bronco kohta, omanikelt, ex omanikelt ja muidu tarkadelt :D

ps. antireklaam see pole ja loodetavasti omanik ei pahanda, sest see minu nägemus antud isendist.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

On kas 5.0 või 5.8 V8 mootorid suurel Broncol peal.

Pidada ehk siin regioonis natuke kallis, kuna kasutatud varuosa praktiliselt puudub ja pea igat asja peab tellima, sest auto kordades vähem levinud kui mis iganes Chevy. Üldiselt on tegu suht lollikindla autoga. Puhtalt maastikule auto ei sobi eriti, kuna esisilla ehitus pole just teab mis tugev. Dana44, mis on sõltumatu. Tegemist on käärsilla tüüpi pikkade õõtsadega, mis samas on sõltumatu silla kohta suht tugeva ehitusega. Probleemiks on ehk rehvimõõt, mis ei tohiks üle 33" minna. Vähemalt mina suutsin oma Broncol lõhkuda ühe difriluku ees ja ühe poolassi ees ja mõlemad juhtusid korral, kui sai vähe rohkem rapsitud metsas. Ahjaa, tagumisel 8.8" difril lasin ka satikad puhtaks hammastest. Auto on pigem mõeldud mõnusaks cruisamiseks asfaldil ja väga tasakaalukaks ja vaoshoituks sõiduks maastikul.

Esisilla originaalhubid ongi sellise per$e$ ehitusega, et need peavadki katki minema. Sellele saab lahenduse Warni või Superwinchi hubidest.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Jünger
unistus piimanäärmetest

Postitus Postitas Jünger »

Jaak, kas Full Size Broncol ei esine NORMAALSE ehitusega esisilda?
Olen siit ja sealt kuulnud et 4.0 mootoril on see tobe sõltumatu täis sild aga et full size broncol on tavaline talasild.

Segaduses Jünger
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ainult suurel Broncol, mis on toodetud enne 1979 aastat on talasild.
+372 5028488
Jünger
unistus piimanäärmetest

Postitus Postitas Jünger »

jr kirjutas:Ainult suurel Broncol, mis on toodetud enne 1979 aastat on talasild.
Ehk et Eestist saad sa ainult värdja. Nõme!
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Kasutaja avatar
max07
Fitting 38"

tänasest siis ühe õnnetusehunniku :twisted: omanik ja kohe küsiks ära :) , et kas kellegil 88a. 5.0 bronco repair manuali on, vedeleb? või teab linki, kust saaks downloadida?

Pilt
Kasutaja avatar
max07
Fitting 38"

hipikajee, seal kus on, sinna tuleb ka juurde :evil: lisaks mitmekümnele muule veale sain täna ka arvatavasti huubidest lahti, esivedu enam ei rakendu... kuna parempoolne huub kõriseb ja käib ise ringi..., arvatavasti siis huubid läbi?
lisaks pikale jauramisele hakkas miskit hirmsasti all undama... võib see vahekast olla? kui asi oletavasti maha jahtus oli vaikus!
Olen ma õigel teel? :D
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Võib olla ka k.kasti umbes õlifilter, mis undab.

Aga hubid võta lahti ja pese puhtaks. Hammasratta sees saad teisipidi keerata ja usun, et töötab jälle mõnda aega. Nimelt on ilmselt ühelt poolt hambad kulunud, aga kui teisipidi keerata, siis saab ka teise poole ära kulutada. Ja vasaku hubi tõstad paremale poole ja parema vasakule poole, siis on ka edaspidi sõites hubi rummu hammasvöö ühtepidi kulumata servaga :twisted:
+372 5028488
Kasutaja avatar
max07
Fitting 38"

selge, üritan mingi õhtu asja laiali lammutada. Aga, arvan, et huubid tulevad mingiaeg uued. Peakski Jõuluvanale kirjutama :)
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

max07 kirjutas:selge, üritan mingi õhtu asja laiali lammutada. Aga, arvan, et huubid tulevad mingiaeg uued. Peakski Jõuluvanale kirjutama :)
Mul on kaup koostamisel, saan juurde visata. Oleksid Dets I pooles kohal.
+372 5028488
Kasutaja avatar
max07
Fitting 38"

jr kirjutas:
max07 kirjutas:selge, üritan mingi õhtu asja laiali lammutada. Aga, arvan, et huubid tulevad mingiaeg uued. Peakski Jõuluvanale kirjutama :)
Mul on kaup koostamisel, saan juurde visata. Oleksid Dets I pooles kohal.
Täitsa mõeldav!
Aga mida arvata warni huubidest... standart ja premium seeriatest?
Ja mis võiks see kõigeparem olla?
Vasta

Mine “Ford”